İşte bunun çok iyi yapılmış olması lazım, iyi yapilmayanin tadı çok kötü olur. O nedenle kendim yaparim,ya da güzel yapan bir yerden alırım.Ekşi çiğ bir tadı var bozuk gibi 🚬🤷
İşte bunun çok iyi yapılmış olması lazım, iyi yapilmayanin tadı çok kötü olur. O nedenle kendim yaparim,ya da güzel yapan bir yerden alırım.Ekşi çiğ bir tadı var bozuk gibi 🚬🤷
Doğanay kötü dedi adam işte adanadan getiriyorum dedi bilemiyorum.İşte bunun çok iyi yapılmış olması lazım, iyi yapilmayanin tadı çok kötü olur. O nedenle kendim yaparim,ya da güzel yapan bir yerden alırım.
İşte benim bahsettiğim turşu suyu tadında.Doğanay kötü dedi adam işte adanadan getiriyorum dedi bilemiyorum.
Turşu suyu içerim bu bambaşka birşeydi
Pancar turşusu suyu lezzetli oluyor.
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI
"Güzellik sadece deri kalınlığındadır..."
o neydi kız
Falına da bak @SleepleSsS aykırı şeyler çıkıyor sana hep fjxjTutkuları büyük ve kendine cazibesinden fışkırıyor. Onunla birlikte dünya ele geçirilecek.
Bu adam bu sıra yine fazla meşgul galiba @Lotus cum biz de ulaşamıyoruz kendine hayati tehlikesi olup olmadiğini anlamak lazım arada dürtüp yaşiyor mu bakmalıyız@HolySpectre yavaş yavas gelen ayak sesi miydi @Chen 🤭
Başka çocuk şarkıları da biliyorum 😂Kırmızı balıkta gider sana aslında.
BekliyorumBaşka çocuk şarkıları da biliyorum 😂
Ben arada dürtüyorum, boğulmuş gibi ses ediyor gibi 🤭Bu adam bu sıra yine fazla meşgul galiba @Lotus cum biz de ulaşamıyoruz kendine hayati tehlikesi olup olmadiğini anlamak lazım arada dürtüp yaşiyor mu bakmalıyız
Bunlar yine iyi senaryolar başina daha kötü şeyler gelmiş olabilir fidyecilerin elinde bile olabilir
Neyse ki ben yaşiyorum merak etmeyin diye şifreli mesaj yollamış
AnladımYeteneğimiz yok sadece @Klaus konuşturabilir yeteneğini
Ben seçilmem seçerim 😎seni 3 evetle uğurluyoruz @Myblood![]()
Beni beniii @Minyonita 🤭🤭🤭seni 3 evetle uğurluyoruz @Myblood![]()
Tam kaburga arasına denk getir parmağini @HolySpectre nin böğrüne doğru hedef al çiçeğimBen arada dürtüyorum, boğulmuş gibi ses ediyor gibi 🤭
Siz hangi tarikatsinizTam kaburga arasına denk getir parmağini @HolySpectre nin böğrüne doğruna hedef al çiçeğim
Adamı koltuğundan edengillerSiz hangi tarikatsiniz
Kız yapamam ben onu, hortumla saldırsak ya🤭🤭Tam kaburga arasına denk getir parmağini @HolySpectre nin böğrüne doğruna hedef al çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.