güzel sayılabilecek şeyler olmuyor değil ama işte oranlayınca gülmüyor yüzümüz
güzel sayılabilecek şeyler olmuyor değil ama işte oranlayınca gülmüyor yüzümüz
Ne demek sevmem bir dünya oyun çeşidi var elbet birini seversin 🤣 pc olmasa da futbool vsbilemedim
oyun filan seğmeeeeem
seğmeeeeeem, geçti bendenNe demek sevmem bir dünya oyun çeşidi var elbet birini seversin 🤣 pc olmasa da futbool vs
Dinleniyorum bol bol canim.<3
Beni küçük sanmıyon inşallah 🤣🤣🤣🤣seğmeeeeeem, geçti benden
Sefan olsuum canım:*Dinleniyorum bol bol canim.<3
yok yahu, yaş bazında değildi söylediğimBeni küçük sanmıyon inşallah 🤣🤣🤣🤣
Ben çocuk ruhluyum senin ruh helvasını mı yiyor bunu mu anlamalıyım 🤣yok yahu, yaş bazında değildi söylediğim
klasdjkasjdsaEkli dosyayı görüntüle 9058
@alcatraz alışveriş yerine yeni aktivitem market arabası ile market içinde gezmek😂
Yok hicbirine bakmadım. Serin markette havalandırma altında düt düt yaptım çıktım😂klasdjkasjdsa
yeni kdv'lerin denetimini yaparken lotus:
ben de pazar günü cıktım ama sürücü olarak asdkjasdkYok hicbirine bakmadım. Serin markette havalandırma altında düt düt yaptım çıktım😂
Bildiğin sürüldüm😂ben de pazar günü cıktım ama sürücü olarak asdkjasdk
doğuya mı ? kasjdsadBildiğin sürüldüm😂
Uzay boşluğuna🤭doğuya mı ? kasjdsad
benim günlük yolculuğum.Uzay boşluğuna🤭
Ben orda çok sıkılırım. Bak bak karanlık🤭🤭benim günlük yolculuğum.
yolunu kaybedersen bana gel. ezberlediğim yollar...
her zaman bekleriz. arada sessizliği bozacak insan da lazımBen orda çok sıkılırım. Bak bak karanlık🤭🤭
Arada deli çığlığı lazım. 🤭
Ah canım benim seven tam sever sevmeyen hiç sevmez. Ben çok severim. :) :*![]()
Bundan buldum aldım adanadan geliyormus.
Kuzum ben hiç beğenmedim @velevki
şifa niyetine içerim o yani ama içemeyedebilirim o derece beğenemedim![]()
Ekşi çiğ bir tadı var bozuk gibi 🚬🤷Ah canım benim seven tam sever sevmeyen hiç sevmez. Ben çok severim. :) :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.