Şunu düz 100 yapalım mı?102 kilo olsam bende böyle derdim. neyseki 78'im de rahatım askdjkasd
Şunu düz 100 yapalım mı?102 kilo olsam bende böyle derdim. neyseki 78'im de rahatım askdjkasd
sinirlenip karşılık vermen lazımdı pazarlığa oturman değilŞunu düz 100 yapalım mı?
Tahminlerin tutmuyor, neyini ciddiye alıp da sinirleneyim? : )))))sinirlenip karşılık vermen lazımdı pazarlığa oturman değil
...
bana gelişi yüz ama döngü yaa yapma gözünü svim yaa
alla alla niye tutmuyor acaba aksdjakd 68 filansındır sen ya. ya 63-68 arasıTahminlerin tutmuyor, neyini ciddiye alıp da sinirleneyim? : )))))
zaten döngü yerine bi dahaki sefere sana yüklencem. döngü karşılık vermiyor eglencei değilBu sohbeti ciddiye aldım![]()
Sayılara amma taktın sen de. Üçün beşin hiçbir önemi yok. Sağlık ve huzur olsun, gerisi boş. : ))alla alla niye tutmuyor acaba aksdjakd 68 filansındır sen ya. ya 63-68 arası
yaklaştım mı
sen benimle dalga mı geciyon ?Sayılara amma taktın sen de. Üçün beşin hiçbir önemi yok. Sağlık ve huzur olsun, gerisi boş. : ))
Sana ayak uydurdum sadece. Baktım uçtun gidiyorsun, zemini olsun dedim.: )))sen benimle dalga mı geciyon ?
madem 3ün 5in hesabı yok niye düz 100 olsun diye teklif önerisi sunuyon yüce meclise ? laksdjkasd
neyse. önemli olan sağlık tabii ki kuzum. sen iyi ol. gerisi yolunu bulur
bize böyle uyumlu insanlar lazım. ama biraz fazla uyumlusun. onu bi tık kısmamız lazımSana ayak uydurdum sadece. Baktım uçtun gidiyorsun, zemini olsun dedim.: )))
Ben o lafı bir müddet kullanırım. İyi kafa yapıyor.dbize böyle uyumlu insanlar lazım. ama biraz fazla uyumlusun. onu bi tık kısmamız lazım
hergün aç karnına "bu masa niye 20 puan zaten eşsiz" hapından alıyorsun.
arada bi "tebrikler" yazan bi user buluyorsun. günde 3 kere bunu sana söylemesini sağlıyorsun.
1 ay kullan. gelecek ay bakalım.
tammmam ?
herşeye burunlarını sokuyorlar ya. fıttırıyorum bak yine aklıma geldi.Ben o lafı bir müddet kullanırım. İyi kafa yapıyor.d
Yaaani, sen girdiğin masanın ayarlarına bakıyor musun hiç?herşeye burunlarını sokuyorlar ya. fıttırıyorum bak yine aklıma geldi.
neyin kafası yaaa. açtık masayı kabul ederek girdin zaten ?
etmeseydin ?
naannn gjduddjdududud fudhdrhrhrhrh yarıldım gjdjfjfjfjf demek evren kanımız aksın istemedi 😂😂@Lafebesi jiletleri çıkarsaydik daha iyiydi sanki duendhjshsjshe
naannn gjduddjdududud fudhdrhrhrhrh yarıldım gjdjfjfjfjf demek evren kanımız aksın istemedi 😂😂
bu neee abiii , esenler sebze meyve halimi fjdjdjf djdhddhdh djshdhdd dhdhshdhdd akacak sey damarda durmaz fjdjg fjcjffif disnfdjdjdjdJdjdjdjdudjduuehezehe yarin zaten fazlasiyla kan akacak, bunlarinki hafta sonuna kalsin mi dedi djsbzdus offf
bu neee abiii , esenler sebze meyve halimi fjdjdjf djdhddhdh djshdhdd dhdhshdhdd akacak sey damarda durmaz fjdjg fjcjffif disnfdjdjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.