@Raison Detre hani montla geziyordunuz 🤪Ankara güzel özlemişim hava da sıcak (:
@Johns sıcak diyor🤭
@Raison Detre hani montla geziyordunuz 🤪Ankara güzel özlemişim hava da sıcak (:
ama şöyle. bir çok tanıdık müziği almışlar ((=Ben olsam hayır derdim.: )))
sen müzikten anlamıyorsunBen olsam hayır derdim.: )))
Öyle bir iddiam yok ki.: )sen müzikten anlamıyorsun![]()
yok, daha önce söyleyen olmamıştır diye dedim zatneÖyle bir iddiam yok ki.: )
Demedi evet, çünkü buna gerek duymadı. : ))yok, daha önce söyleyen olmamıştır diye dedim zatne
antik kuntik müzik diyenler artık utanmaz bence bu saatten sonra...
ben çok acıktım yaaa saat deyince..
azcık alıyım bari ?Demedi evet, çünkü buna gerek duymadı. : ))
Dinlediğim müziğin neyinden ve niye utanayım? .ddd
Yeme bu saatte, göbek yapar.
Bana ne ya... dddazcık alıyım bari ?
aç aç uyuyamam ben
nolur ? azcık valla bak![]()
izin vereceğini biliyordum tşk ederimBana ne ya... ddd
Ben tarzını beğeniyorum -,-Öyle bir iddiam yok ki.: )
Erkekler göbeği pek takmıyor, haklısın.izin vereceğini biliyordum tşk ederim![]()
erkeklerin genelini bilmem de bende biraz var. ben kendimle barışığım.Erkekler göbeği pek takmıyor...
erkeklerin genelini bilmem de bende biraz var. ben kendimle barışığım.
sende biraz zayıfla 97 kiloyla geziyon ortalıkta![]()
O göbek balkona evrildiğinde ve bir şey almaya çalışırken ya da çorap giymeye çalışırken bile sana eziyet vermeye başladığında da kendinle barışık olacak mısın? : ))erkeklerin genelini bilmem de bende biraz var. ben kendimle barışığım.
sende biraz zayıfla 97 kiloyla geziyon ortalıkta![]()
biz göbekle anlaşırız sen kafana takmaO göbek balkona evrildiğinde ve bir şey almaya çalışırken ya da çorap giymeye çalışırken bile sana eziyet vermeye başladığında da kendinle barışık olacak mısın? : ))
Kekle aram yok, afiyet olsun sana. : )biz göbekle anlaşırız sen kafana takma
bugün cici annemle portakallı kek yaptık gel miss gibi oldu
poaça verem ?Kekle aram yok, afiyet olsun sana. : )
Seninle aynı yolları yürümeyeceğim, zorlama.: ) Ben göbeğimle mutlu değilim.poaça verem ?
tatlı var ?
peynirli börek ?
102 kilo olsam bende böyle derdim. neyseki 78'im de rahatım askdjkasdSeninle aynı yolları yürümeyeceğim, zorlama.: ) Ben göbeğimle mutlu değilim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.