@pumpkin i çok özledim ya
Evet @pumpkin gelsin artık![]()
@pumpkin , köle Isaura seni beklor.
Arkadaşlar ben @pumpkin ini kendim banlamadım. Kendisi öyle istedi, şahsen burada ki emeğini görmezden gelemeyiz. Lakin o gün, çok sevdiği demeter rumuzlu troll ve arkadaşlarının oyununa dahil olduğu için ve kendi istediği için böyle bir karar almıştım.kenks harbi kiz alismisti buraya okadarda mesaj yazmisti vallag dertten ölecek ac gelsin pumkincigi @HolySpectre
Teşekkürler, canımız holy...miz. )))Arkadaşlar ben @pumpkin ini kendim banlamadım. Kendisi öyle istedi, şahsen burada ki emeğini görmezden gelemeyiz. Lakin o gün, çok sevdiği demeter rumuzlu troll ve arkadaşlarının oyununa dahil olduğu için ve kendi istediği için böyle bir karar almıştım.
Yasağı kaldırdım.
Durumu biliyorum ama işte 🥺 özledim yine deArkadaşlar ben @pumpkin ini kendim banlamadım. Kendisi öyle istedi, şahsen burada ki emeğini görmezden gelemeyiz. Lakin o gün, çok sevdiği demeter rumuzlu troll ve arkadaşlarının oyununa dahil olduğu için ve kendi istediği için böyle bir karar almıştım.
Yasağı kaldırdım.
Demeter kim, nasil biliriz?Arkadaşlar ben @pumpkin ini kendim banlamadım. Kendisi öyle istedi, şahsen burada ki emeğini görmezden gelemeyiz. Lakin o gün, çok sevdiği demeter rumuzlu troll ve arkadaşlarının oyununa dahil olduğu için ve kendi istediği için böyle bir karar almıştım.
Yasağı kaldırdım.
İyi canım, sorun yok. Keyfi de yerinde.: )@döngüsel
Kediş nasıl oldu 🥰
İyi İyi çabuk toparladı maşallah Sevindim 🥰İyi canım, sorun yok. Keyfi de yerinde.: )
yemin ederim o kadar haklı ki, yanlış tek cümlesi yok kralın
Oyun iki puanken 8 puanlık okey atmam pek işe yaramadı ama olsun Havamız olsun napalımAferin kız @nunu, azmin sonu zafer.: ))))))))))))))
Maaşallah jfjxkx gayretine hayran kaldımEvett Geçen Sene Üye olmuşum Artık Sürekli buradaym @Chen :)
Fark ettim onu :dGayretliyim dir @Chen fdsfsg
Acemilik daha güzel olur fjxjxj@Chen ilk defa bir foruma üye olup yazıyorum Ona göre :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.