Arkadaslar emin degilim ama, @HolySpectre bey, pampji hanimi banladiktan sonra, bir sessizlesti........dd
bilmiyom da boşverAy yazamadım evden çıktım gene samsung servis gidiyom ay bu sefer hallolsun yaw 🤦
Takviye alıyon neden böyle o zaman yahu
Havada iyice ısındı artık dışarısı çekilmiyor onu farkettim bugünbilmiyom da boşver
umarım hallolmuştur al gari şu ekranı da kurtul![]()
her zman dedim ben "kış candır"Havada iyice ısındı artık dışarısı çekilmiyor onu farkettim bugün
Beni yazın bi kumsala bırakıp kışa girişte alsalar olmaz mı ya 🤣🤣🤣her zman dedim ben "kış candır"
öyle bi opsiyon varsa bende istiyomBeni yazın bi kumsala bırakıp kışa girişte alsalar olmaz mı ya 🤣🤣🤣
Oooo sende çok şey istiyon kınık 🤣🤣🤣öyle bi opsiyon varsa bende istiyomkışa girerken de bi kar yagan yerde bi eve bıraksınlar güzel ısıtmalı filan
![]()
istemişken tam istemek lazımOooo sende çok şey istiyon kınık 🤣🤣🤣
Kışın sorun değil ya evde oturup oyun oynuyoz zaten 2 pc odayı hamam gibi yapınca camı açıyoruz 🤣🤣🤣🤣istemişken tam istemek lazım![]()
yayın ver bu akşam gelirim. evdeyim hatta rahat rahat gelirim boş kaldıkçaKışın sorun değil ya evde oturup oyun oynuyoz zaten 2 pc odayı hamam gibi yapınca camı açıyoruz 🤣🤣🤣🤣
Aklıma bişe istemek gelmiyo kıs için ya da oyunlar indirime girsin outlast başladım çok korkunç ..
Valla oynamaya yemedi dün tek 🤣🤣🤣🤣yayın ver bu akşam gelirim. evdeyim hatta rahat rahat gelirim boş kaldıkça
bunun devamını merak ettimValla oynamaya yemedi dün tek 🤣🤣🤣🤣
Şeytana taparken milleti öldürüp öldürüp cennete gideceğine inanan bi tayfa var 🤦🤦🤦🤷🤷🤷 bulursalar beni kesip hop kazığa
Cezalandırma gibi birşey günahları çok olanlar zihinlerinde geçmişi yaşıyor zart diye okul yıllarıma atıyor beni bide benim ne günahım var acababunun devamını merak ettim![]()
senin günahın, günah dolu oyuna başlamak olmuş kınıkCezalandırma gibi birşey günahları çok olanlar zihinlerinde geçmişi yaşıyor zart diye okul yıllarıma atıyor beni bide benim ne günahım var acaba
Bitane eleman geldi yüzümü yaladı 🤦
Sağol ya ölünce küreği verirler toprak atarsın 🤣🤣🤣senin günahın, günah dolu oyuna başlamak olmuş kınıkgeçmişleerr olsuunn
pampjii hanımı severim şahsen amma o gün çok inatlaştı araya kaynadı kendisi :dArkadaslar emin degilim ama, @HolySpectre bey, pampji hanimi banladiktan sonra, bir sessizlesti........dd
Amin.Nalet gelsin içimdeki insan sevgisine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.