nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
15,353
Tepki puanı
4,671
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
15,353
Tepki puanı
4,671
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
Sıkıcı zaten .) En az 3-4 kilo kıyma ile yapıyoruz saatlerce uğraşıyorsun. Emek isteyen bir yemek ama ben mutfağı çok severim.
Benim yapasım geldi buzluğa koyma olayı etkiledi beni
Köfte börek nohut falan haslar buzluğa koyarım hep ben bana çok pratik geliyor 1 gün uğraşıyorsun bir kaç ay yiyorsun.
Püf noktaları sormaya gelirim yapacağım zaman 🤗
 

velevki

🎈
Altın Üye
Katılım
19 May 2020
Mesajlar
3,640
Tepki puanı
1,826
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
Benim yapasım geldi buzluğa koyma olayı etkiledi beni
Köfte börek nohut falan haslar buzluğa koyarım hep ben bana çok pratik geliyor 1 gün uğraşıyorsun bir kaç ay yiyorsun.
Püf noktaları sormaya gelirim yapacağım zaman 🤗
Kesinlikle. Ani misafirin geldiğinde,canın istediğinde çok pratik oluyor işin kolaylaşıyor. İstediğinde istediğini sorabilirsin seve seve yardımcı olurum. Hatta keşke mümkün olsa yapıp gönderebilsem. :)
 

velevki

🎈
Altın Üye
Katılım
19 May 2020
Mesajlar
3,640
Tepki puanı
1,826
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
Ben bunun yapılıp buzluğa atıldığını bilmiyordum 😯😯😯
Aşırı mantıklı yalnız çünkü her seferinde hazırlığı çok zor.
Ama sanki makina içinden çıkınca içi az kıymamı alıyor onu bilemedim
Tadında hiçbir değişiklik olmuyor taze yapılmış gibi muhafaza oluyor. İçi az kıyma alıyor gibi görünebilir ama epey alıyor, zaten içini çok fazla kıyma doldurunca iyi olmuyor pişerken açılma olabiliyor ve kıyma yoğunluğu tadını değiştiriyor. Azıcık gevşek bırakınca daha leziz oluyor. Püf noktası hamurunda :)
 

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
15,353
Tepki puanı
4,671
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
Tadında hiçbir değişiklik olmuyor taze yapılmış gibi muhafaza oluyor. İçi az kıyma alıyor gibi görünebilir ama epey alıyor, zaten içini çok fazla kıyma doldurunca iyi olmuyor pişerken açılma olabiliyor ve kıyma yoğunluğu tadını değiştiriyor. Azıcık gevşek bırakınca daha leziz oluyor. Püf noktası hamurunda :)
O zaman senden bir tarif isteyeceğiz gibi 🤗 1 kgdan denerim ilk sefer için 2 3 kg ile cesaret edemem 🤗
 

velevki

🎈
Altın Üye
Katılım
19 May 2020
Mesajlar
3,640
Tepki puanı
1,826
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
O zaman senden bir tarif isteyeceğiz gibi 🤗 1 kgdan denerim ilk sefer için 2 3 kg ile cesaret edemem 🤗
Ne zaman iatersen canım. İlk yapacaksan fazla yapmak aşırı yorar seni :) çığlık atarsin
 
Üst Alt