Bende de yoktu bende yorumlara geldim 🤣🤣🤣🤣@velevki bende merak ettim, ama görsel yok. Acaba ben mi göremiyorum.
Bende de yoktu bende yorumlara geldim 🤣🤣🤣🤣@velevki bende merak ettim, ama görsel yok. Acaba ben mi göremiyorum.
Başak burcu kişiler azimlidir:) inadını köfte yaparken kullanabilirsin mesela elimle yapacağım diye :))Elimlede yapıyorum fakat makine ile çok daha çabuk oluyor
Atmayı unutmuşum,ah yaşlılık ))Ancak bunu bulabildim, izlerim dersen bir bak istersen. Aynısından var ben de. Bir gün köfte yaptığımda atarım sana gorselini :)
Sıkıcı zaten .) En az 3-4 kilo kıyma ile yapıyoruz saatlerce uğraşıyorsun. Emek isteyen bir yemek ama ben mutfağı çok severim.Ay ben cok skilirm böyle.ddd
Anneme diyorum senede bir sefer isteme hakkın var diyor sdgjkdsSıkıcı zaten .) En az 3-4 kilo kıyma ile yapıyoruz saatlerce uğraşıyorsun. Emek isteyen bir yemek ama ben mutfağı çok severim.
Çok yapsın dipfriz e koyun uzun süre yeter size :)Anneme diyorum senede bir sefer isteme hakkın var diyor sdgjkds
Orada var olduklarını bilmem kurcalar beni bitirmeden rahat edemem:))Çok yapsın dipfriz e koyun uzun süre yeter size :)
Benim yapasım geldi buzluğa koyma olayı etkiledi beniSıkıcı zaten .) En az 3-4 kilo kıyma ile yapıyoruz saatlerce uğraşıyorsun. Emek isteyen bir yemek ama ben mutfağı çok severim.
Alma alma bir işe yaramıyorKizlar,icli köfte aparatina talibim..
Biriniz kullandi mi onu?
Var mi tecrübe,paylasabilinen?
Kesinlikle. Ani misafirin geldiğinde,canın istediğinde çok pratik oluyor işin kolaylaşıyor. İstediğinde istediğini sorabilirsin seve seve yardımcı olurum. Hatta keşke mümkün olsa yapıp gönderebilsem. :)Benim yapasım geldi buzluğa koyma olayı etkiledi beni
Köfte börek nohut falan haslar buzluğa koyarım hep ben bana çok pratik geliyor 1 gün uğraşıyorsun bir kaç ay yiyorsun.
Püf noktaları sormaya gelirim yapacağım zaman 🤗
Tadında hiçbir değişiklik olmuyor taze yapılmış gibi muhafaza oluyor. İçi az kıyma alıyor gibi görünebilir ama epey alıyor, zaten içini çok fazla kıyma doldurunca iyi olmuyor pişerken açılma olabiliyor ve kıyma yoğunluğu tadını değiştiriyor. Azıcık gevşek bırakınca daha leziz oluyor. Püf noktası hamurunda :)Ben bunun yapılıp buzluğa atıldığını bilmiyordum 😯😯😯
Aşırı mantıklı yalnız çünkü her seferinde hazırlığı çok zor.
Ama sanki makina içinden çıkınca içi az kıymamı alıyor onu bilemedim
O zaman senden bir tarif isteyeceğiz gibi 🤗 1 kgdan denerim ilk sefer için 2 3 kg ile cesaret edemem 🤗Tadında hiçbir değişiklik olmuyor taze yapılmış gibi muhafaza oluyor. İçi az kıyma alıyor gibi görünebilir ama epey alıyor, zaten içini çok fazla kıyma doldurunca iyi olmuyor pişerken açılma olabiliyor ve kıyma yoğunluğu tadını değiştiriyor. Azıcık gevşek bırakınca daha leziz oluyor. Püf noktası hamurunda :)
Ne zaman iatersen canım. İlk yapacaksan fazla yapmak aşırı yorar seni :) çığlık atarsinO zaman senden bir tarif isteyeceğiz gibi 🤗 1 kgdan denerim ilk sefer için 2 3 kg ile cesaret edemem 🤗
hiç içli köfte yaparken çığlık atan birisini görmedim.. günaydın aşlsdkşaNe zaman iatersen canım. İlk yapacaksan fazla yapmak aşırı yorar seni :) çığlık atarsin
bunun şekli elle yapılan gibi olmuyor tam ama yine de elle yapmak zaten epey zahmetli.Çok yapsın dipfriz e koyun uzun süre yeter size :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.