yapar mısın öyle bi güzellik benim için ?Güldüreyim mi?
yapar mısın öyle bi güzellik benim için ?Güldüreyim mi?
Hepsi söyleyim mi? Çayı püskürttüm şuan 😂yapar mısın öyle bi güzellik benim için ?
sormana gerek yok biliyorsunHepsi söyleyim mi? Çayı püskürttüm şuan 😂
Tabi tabiiiisormana gerek yok biliyorsuniçinden gelen herşeye ben okeyim
![]()
senden korkulur...Tabi tabiiii
Sezen aksu yol arkadaşım desin sana. O hıh yapıp dil uzatan emoji ekledim.senden korkulur...
söylemiş miydim
yol arkadaşımSezen aksu yol arkadaşım desin sana. O hıh yapıp dil uzatan emoji ekledim.
Oyunbozansın.yol arkadaşım
yolarkadaş
yoldaş
🚬
sensin oyun bozan. hani ses atıyodunOyunbozansın.
Saçma bir ortamdayım. Ben sözümü tutarım.sensin oyun bozan. hani ses atıyodun
kandırıkçııııı
şahidim tuttuğunaSaçma bir ortamdayım. Ben sözümü tutarım.
Hadi ya : (Oooo haddiden fazla hemde
Seninle bir ara uzun uzun konuscaz merak etme sen cancağızımHadi ya : (
Konuşalım konuşalım. Çok oldu konuşmayalıSeninle bir ara uzun uzun konuscaz merak etme sen cancağızım
ama bu da bana gelsin mi ?
ama bugün cok damardan gidion![]()
ben pilli bebeğin tüm parçalarını sever dinlerim ki.Ahaha bunlar damar mi yhaatamam bu da sana gelsin, var ya icimden de gecmisti :)
ben pilli bebeğin tüm parçalarını sever dinlerim ki.
behzat ç'den alışkanlık.
damar dediğim hüzünlü, hep dinlerken takıldığım, daldığım müziklerden![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.