Tıpkı @-a- yı sevdiğim gibi @HolySpectre i seviyorum, @Chen i seviyorum, @alcatraz seviyorum, @Küboo yu seviyorum @velevki yi kalbimin içinde mesela(adını etiket yapamadıklarım da var) seni de sevebilirim onlar gibi @Lucas 🤗 hatta sevebilirim fazla sevdim gitti:))))Sen de en çok seni seviyoruz deyip öyle geçeydin Lotus. :))
Yine ihtimallerde kalmıştık ta ki son cümleye kadar. İyi bakalım şimdi @Küboo düşünsün.
Yaaa @Chen 🤭 her sabah forumda seni görmek beni mutlu ediyor. Bizim niye iltifat sayfamız yok ya. Neyse böyle ansızın güzel vazgeçtim.Beni 3. Sevmiş ya 🚬
Öpüşme sayfamız varYaaa @Chen 🤭 her sabah forumda seni görmek beni mutlu ediyor. Bizim niye iltifat sayfamız yok ya. Neyse böyle ansızın güzel vazgeçtim.
EstağfurullahBu bana bir meydan okumamiiii @Lucas beyyy
Nasil bildin sen bunu.Kopya mi cekiyorsun. :))Jumaruuuuu sjdksjdkd
Yoo ben bu karakteri çok severdim bikere kopya falan ne işim olur 🌝Nasil bildin sen bunu.Kopya mi cekiyorsun. :))
Bende duymadım. Ben dede ellerinde büyümüş biriyim. Eski topraklar ağzına almaz bilirsin.Seni seviyorum diyebilmek büyük iş gerçekten, ben çok söyleyemem, büyük ihtimalle kücükken cok duymadigimdandir, burda çoğumuz duymamistir belki, bilmiyorum.
Ama severim, sohbet ediyorsam seviyorumdur ..
🩷
Herkesi seviyor benim dışımda mübarek
Ay hayırrrr. Sen yıldızlar kadar özel ve güzelsin. Seni de severim ki.Herkesi seviyor benim dışımda mübarek
Ay hayırrrr. Sen yıldızlar kadar özel ve güzelsin. Seni de severim ki.
Senin nickin ne anlama geliyor bilmiyorum ama bana hep yıldızları anımsattığı için öyle dedim.
Yunan mitolojisinden geliyor nickimin anlamı ama sendeki anlamı da çok güzelmiş. 🥰Senin nickin ne anlama geliyor bilmiyorum ama bana hep yıldızları anımsattığı için öyle dedim.
Bende duymadım. Ben dede ellerinde büyümüş biriyim. Eski topraklar ağzına almaz bilirsin.
Ben arada, usulca fısıldarım sana kabul edersen.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.