Keşke komple ben @Xasthur @alcatraz ve @ivan divandelen tayfası olarak yayına girseydik.dBu gece kim yayin alio
Keşke komple ben @Xasthur @alcatraz ve @ivan divandelen tayfası olarak yayına girseydik.dBu gece kim yayin alio
bu arada ben varım bu fikre
Önceden dusunecektik bunu, ben gideceğim artık. 😒bu arada ben varım bu fikre
ALMANYA MI 8K TL OLARAK HEMEN VEREYİM GÖTÜRSÜN BENİSana insan kaçakçısı buldum. 8000 euro çıkar mı kalem pil satışından? Çıkarsa hemen kaçırıyoruz seni jxlskd
Ciğerim TL’yi napsınlar?ALMANYA MI 8K TL OLARAK HEMEN VEREYİM GÖTÜRSÜN BENİ
Ciğerim TL’yi napsınlar?
Veresiye veren insan kaçakçısı hdksjsNAPAK YUROYU GİDİP KAZANINCA VERİRİZ
Veresiye veren insan kaçakçısı hdksjs
Ne diyeceksin adama?
“Abi vericez paranı tamam bi yere mi kaçıyoruz?”
Bi berlin bir almanya sen daha nereye kaçacağına karar verememişsin kura çekelim kolaylık olsunbize güvensin, parası bizde kalmaz yeter ki berlin'e gireyim
Berlin zaten Almanya djdjdjdjdjdjdBi berlin bir almanya sen daha nereye kaçacağına karar verememişsin kura çekelim kolaylık olsun
Ben masumum tanrıça hanım hep şoonlar yazıyor 🤪Her yeri takip ediyormuşum, her girdiğimde bildirim var.hep @AsteriX saniyordum bende .
Bi berlin bir almanya sen daha nereye kaçacağına karar verememişsin kura çekelim kolaylık olsun
Ben masumum tanrıça hanım hep şoonlar yazıyor 🤪
ya halfjalsnldanldBerlin zaten Almanya djdjdjdjdjdjd
Yazamadım gülmekten
Mchzlfjslfjsl bi dur ya gidemiyorum hala zaten. Başvuru formumu dolduran embesil herif eşcinsel yazmış fjsldjsldjslalanı daraltıp berlin dedik işte daha ne... bence sen almanya diye alanya'ya gidiyor gibisin hayırlara vesile olsun.
ben okudum ya sev ya terk et demiş , hafif küskün ve bir miktar tavırlıArkadaşlar bu @HolySpectre bize habire neyi okutup onaylatıp imzalatıyo fjskdjs
Ben hiç okumuyorum işin içinde birşey yok değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.