kemalin 4 saatlik video şimdi bitti valla bayılmak üzereyim ayarlarsanız haberim olsun mutlaka katılırımVersin şimdi yapalım yiğidim sen iste![]()
kemalin 4 saatlik video şimdi bitti valla bayılmak üzereyim ayarlarsanız haberim olsun mutlaka katılırımVersin şimdi yapalım yiğidim sen iste![]()
Helvaya dökeceksin şerbeti ya helva şerbetini yani
Lohusa şerbeti var bir de ama o konu başka @Lafebesi ile ilgili değil jgkf
Bardak bardak dağitacak değiliz ya içecek olan şerbeti koyarız masaya herkes kendi alsın yasımız var şuradaBende diyorum bana yine ayak işlerini kitlendi dhjshs
Örf adet bilmemekten hep, ah bu Z kuşağı bdhdjs
Bardak bardak dağitacak değiliz ya içecek olan şerbeti koyarız masaya herkes kendi alsın yasımız var şurada
Yazıklar olsun böyle sisteme!
Ben çok sıkıldım.
Çok sıkıldım.
Sıkıldım.
Sıkı.
Sık.
Çarşaf temiz olsun bir de battal boy!Yazıklar olsun böyle sisteme!
Yarın senin için acil toplanma eylemi başlatıyorum merkez cami önüne mendil sersem euro demeti almana yetmez çarşaf seriyim ancaaaa
İyi toplarsam çarşafı sana da yollarım vardır keramet sen de topla :))))Çarşaf temiz olsun bir de battal boy!
Bu ışıltısız ve parasız hayatı ben seçmedim.
Beni de mahallenin manyak bir teyzesi gelip sürekli ısırırdı. Ördek dudaklı derdi.![]()
Bir tane tombul teyze vardı annemin arkadaşı beni öperken burun deliklerini yanağıma yapıştırıp beni içerdi aynen böyle
Beni de mahallenin manyak bir teyzesi gelip sürekli ısırırdı. Ördek dudaklı derdi.
Görünce kaçardım, şimdiki aklım olsa ben de onu ısırırdım dndjd
Bazen klavyen Türkçe Q klavye diye şükredersin .dBen çok sıkıldım.
Çok sıkıldım.
Sıkıldım.
Sıkı.
Sık.
😒😒Bazen klavyen Türkçe Q klavye diye şükredersin .d
Sensiz olur mu yaaa geh bize servis yaparsın 🤣😂🤣@Lastearth ve @Küboo görüyorum ki ben yokken beni yufka yapmiş daha sonra benden börek yapmiş üzerimde sabah kahvaltısı fantezisi denemişsiniz
Afiyet olsun demek düşer ne diyelim... Bu acımasızlığın intikamını en kısa zamanda alirim...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.