Söylemem için gider
neden karibik de günesleniormusun : )
Söylemem için gider
Phi Phi adasında güneşleniyorumneden karibik de günesleniormusun : )
Phi Phi adasında güneşleniyorum
Yalaaaaan söylemiş kim demişselondona gidiorum diye hain planlar kurmussun : )
Zeze hoş geldin@Chen orada mısın ?
@Chen o senin hoşluğun çok teşekkürlerZeze hoş geldin
Dİnleyen kulaklarına sağlık çiçeğimmGüzel olmuş sesine sağlık
Afiyet olsun canım, geyiğin kolyesini çal
Afiyet olsun canım, geyiğin kolyesini çal
Kolye kaldı mı şimdi orada 😔Tşk ederim 😘
Orayı terk ettim bile offfice geçtim : ) 😂
Öyle bir yorgun yemekti : )
Kolye kaldı mı şimdi orada 😔
Çok şirin durmuş kolyeKaldı inan : ) bu kafayla hiç dikkatimi bile çekmedi, sen nasıl gördün: )
Bu ara heryer süslü burada noel die: ) hep aynı süs dekorasyon: ) ondan batmior gözüme : )Çok şirin durmuş kolye
Bu aralar kolyeler ilgimi çekiyor bilmiyorum ondan belki de
Burada muhtemelen büyük avmler süslenmiştir ama hafta sonları inanilmaz soğuk, karanlık, kasvet ve yağış oluyor. Henüz çıkmadım ama elbette orası da süslü olamayızBu ara heryer süslü burada noel die: ) hep aynı süs dekorasyon: ) ondan batmior gözüme : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.