Tabisi ne demek nerden başlıyoruzDaha sık takilmalisinn bizee
Tabisi ne demek nerden başlıyoruz
zabaaaa kadar diyorsunuz acım valla söz konusu yemekse neden olmasınHemen simdi burdan
ay şerbetleri yaparım dedikten sornra sorman lkşfsdmgşkdfgBIZ NEDEN UYUMUYORUZ DA coktan uyumus olan @Lafebesi gömüp helvasini kavuruyoruz djjdjs
Tekmiyek biliyor musun burada radyo var bazı geceler yayın alabilirsinzabaaaa kadar diyorsunuz acım valla söz konusu yemekse neden olmasın![]()
ay şerbetleri yaparım dedikten sornra sorman lkşfsdmgşkdfg
20 tane görsel attım profil arka fonu değişsin yeterki diye siyah seviyor diye komple siyah attım ne dedi biliyor musun dur
vayy be neler var boylr
Dedi ve gitti şldfmlgşdfm,gşfdlg 2 saattir görsel bakıyom yeter ki değişsin diye şlkdfg
Bu yüzden beyni yandı bayıldı öldü gömdük helva işine girdik![]()
Zevkle alırım ama anlık iletişim lazım radyo için. Hani profesyonel yayıncı gibi değil ki , burdaki sohbeti etkileşimi baz alarak yapabilirim sanırım. oda forumdaki mesajlaşmayla zorTekmiyek biliyor musun burada radyo var bazı geceler yayın alabilirsin
Uyuyup kalmiştir belki @Lafebesivayy be neler var boylr
Dedi ve gitti şldfmlgşdfm,gşfdlg 2 saattir görsel bakıyom yeter ki değişsin diye şlkdfg
Bu yüzden beyni yandı bayıldı öldü gömdük helva işine girdik![]()
Zevkle alırım ama anlık iletişim lazım radyo için. Hani profesyonel yayıncı gibi değil ki , burdaki sohbeti etkileşimi baz alarak yapabilirim sanırım. oda forumdaki mesajlaşmayla zorama yinede sizin için alırım ne zaman isterseniz
Tabi ki ne zaman müsaitse ve sizlerde burdayken zevkle şansımı denerimYoo cok akıcı ve güzel oluyor, anlık ta iletisim oluyor
Hangi gece müsait olursan bize gündüzden haber ver ki gelelim dinlemeye radyo şifre ve iletişim için @HolySpectre yardımcı oluyorZevkle alırım ama anlık iletişim lazım radyo için. Hani profesyonel yayıncı gibi değil ki , burdaki sohbeti etkileşimi baz alarak yapabilirim sanırım. oda forumdaki mesajlaşmayla zorama yinede sizin için alırım ne zaman isterseniz
Yarın olabilir sanırım hatta şu an bile olabilir askljhdajksd bilmiyorum ki siz ne zamanlar burdasınız , şifre filan sende alabilirsin bana atabilirsin.Hangi gece müsait olursan bize gündüzden haber ver ki gelelim dinlemeye radyo şifre ve iletişim için @HolySpectre yardımcı oluyor
Senin için Bir konu başliği açip orada yazıyoruz yayın esnasında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.