İyiyim ben de çok şükür. Biraz oldu denkleşmeyeli bir hal hatır sorayım dedim🌝İyiyim sen nasılsın?
Kusura bakma görmedim bunu
İyiyim ben de çok şükür. Biraz oldu denkleşmeyeli bir hal hatır sorayım dedim🌝İyiyim sen nasılsın?
Kusura bakma görmedim bunu
Arkadaşlar şu gördüğünüz şey 500 liraymış, ben evlenmekten vazgeçtimm .s.s
![]()
İyi ol hep. İyi ettin , yokluğunu farkettim :)İyiyim ben de çok şükür. Biraz oldu denkleşmeyeli bir hal hatır sorayım dedim🌝
Biraz kalabalık geçiyor bu günler. Biliyorsun bir hazırlık içerisindeyim. Fırsat bulamıyorum pek🤦♀️İyi ol hep. İyi ettin , yokluğunu farkettim :)
Kolaylıklar diliyorum. Güzel telaşlar bunlar canım. Ben de yakın zaman da yoğun olacağım eskiye nazaran.Biraz kalabalık geçiyor bu günler. Biliyorsun bir hazırlık içerisindeyim. Fırsat bulamıyorum pek🤦♀️
Bu atma çiçeğiymiş ve ayrı oluyormuşO ne yaa ot çöp...
Gelin çiçeği bu mu artık
Atacağimiz şeye neden para veriyoruz kiBu atma çiçeğiymiş ve ayrı oluyormuşvalla ben bunun daha güzelini kendim yaparım yaa.. gider tarladan üç beş buğday kozalak neym toplarım 3-5 de yapay çiçek al sana gelin buketi
kahrolsun kapitalizm 🚬
Bebeyimmm öyle deme bu çiçeği kapmayı bekleyen genç kızlarımız varAtacağimiz şeye neden para veriyoruz ki
Keşke o an gelip eline verse ve beybi feys Bir bey diz çöküp yüzük çıkartsaBebeyimmm öyle deme bu çiçeği kapmayı bekleyen genç kızlarımız varbana doğru atcak
![]()
çıksa bir dert çıkmasa bir dert
başına K harfini koymayı unutmuş olabilir misinAçalım.
başına K harfini koymayı unutmuş olabilir misin
(((:Of başlama yine. Ne ima ediyorsun sen? Yok zengin silkeleme yok fake bilmem ne. Çocuk musun sen? Karşımda eğilip bükülme dik dur öyle savacagiz yaran varsa.
(((:
niye bu kadar köpürdün takılıyorum sadece. şaka kaldıramayacak kadar olgun oldugunu düşünüyordum lakin ?
abdest suyunu yenilesek düzelmez mi ? yok mu bi çaren ?Erdoğan ile ayni dereden abdest aldık ondan mütevellit şahsıma yönelik her şakayı birer dava meselesi haline getirmezsem rahat edemiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.