Defaatle daha güzel olduğumu belirtmiştim.
https://www.forumsal.org/konu/bir-foto-bir-cizim.9051/#post-140616![]()
![]()
Buluttan şekil çizme başlığını bulamadım adı neydi? :d
bunu acilen eklemen lazım :demeter: olarak hgfhk
boş dünyanın boş işleri kralnabuyonuz lan kaynatasızlaar
Şımarık şımarık hareketler
HıhımmYoksa sen mangalamiii gittinnnn çiçeğimmm
boş babuş, takılmacaboş dünyanın boş işleri kral
senden naber
nolcak bu memleketin hali be bigboş babuş, takılmaca
Hayvanlar onları seven kişileri hissediyor bence :)
Benim kedi de böyle peteğe yatardı hep sonra büyüdükçe göbeği aşaği sallanıp kaymaya başladı petekten
inan bilmiyorum ama artık güzel bi' şeyler olsun yanolcak bu memleketin hali be big
tüm yetkililer + amerikanın başkanını dahil devreye sokabilirsiniz ben milf sevmiyorum
tmm o zaman arkadaşlara hemen huzurevi konusu altında konuyu açtırıyorum. şimdiden iyi eğlenceler size..........
EKMEMİZDEYİZ
EKMEMİZDEYİZ
Benim elime su döksek iyi olacak ama :) @AsteriXMarkettekilerin eline su dökemez.
Kimin nereye su dökeceği karıştı, kaos var şu an 🤣Benim elime su döksek iyi olacak ama :) @AsteriX
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.