hızlı özet geç kanks aksdsajkd ben gittim gideli 816 tane yorum yapılmış .s.sne dedim ben hııı ne dedim bennn .s.s
Kanks 1 haziranı bekle en özeti face to face geçebilirim ancak… o kadar olaylar olaylar yaneehızlı özet geç kanks aksdsajkd ben gittim gideli 816 tane yorum yapılmış .s.s
kesin 1 haziran demi ?Kanks 1 haziranı bekle en özeti face to face geçebilirim ancak… o kadar olaylar olaylar yanee
1-4 haziran kesin bilgi, dünya para yatırdımkesin 1 haziran demi ?
tamam kanks bekliyorum <31-4 haziran kesin bilgi, dünya para yatırdım
ama daha biletlerimi almadım, fikstür açıklansın diye bekiyorum .s.s
tamam kanks bekliyorum <3
ben pegasusla gittim anadolujet'le döndüm kanks. gayet konforluydu ve temizdi. sanırım bi de anadolujette 0 km uçağa denk geldik efsoyduben keroooo
geliyorummmmmmmmmmmmm
iğrenç uçak kokusunu özledimmm inşallah saatleri uyar da atlar gelirim..........
ben pegasusla gittim anadolujet'le döndüm kanks. gayet konforluydu ve temizdi. sanırım bi de anadolujette 0 km uçağa denk geldik efsoydu
thy pahalı diye biz pega-anad. aldık kanks sen bi bakıvervalla en son uçak yolculuğum 2016 ya da 2017deydi kanks .s.s
zaten buradan da ya pegasus ya anadolujet var. thy nadiren uçuyor diye biliyorum...
baktım bi ara 750 lira civarıydı anadolu jet, pagasus da saatine göre değişiyordu, fikstür çarşambadan sonra açıklanır diye ümit ediyorum ya da türkiye kupası yarı final maçları tamamlandıktan sonra .s.s bakcam da bakamıyorum .s.sthy pahalı diye biz pega-anad. aldık kanks sen bi bakıver
bizim gidiş dönüş 2k tuttu kanks işte artvine .s.sbaktım bi ara 750 lira civarıydı anadolu jet, pagasus da saatine göre değişiyordu, fikstür çarşambadan sonra açıklanır diye ümit ediyorum ya da türkiye kupası yarı final maçları tamamlandıktan sonra .s.s bakcam da bakamıyorum .s.s
bizim gidiş dönüş 2k tuttu kanks işte artvine .s.s
Başarılar :)Ben de iyiyim teşekkür ederim. İyi gidiyor şimdilik.
Tabi tabi , forumu sevdim. Yeteri kadar takılamıyorum malum sebeplerden dolayı ama sevdim forumu. Hareketli. Üye sayısı da gayet yerinde. Şu sınavlar bitsin bi 😅
![]()
Bir Pazar yalnızlığı....
Belki gecesine bira üstüne yayın. Bilemiyorum fikretnur, bilemiyorum.
Muhtemelen ben hepinizi engellerdim instagram dan ya. Hayat bu kadar sevilmez. Bu kadar değil yani.
Muhtemelen ben hepinizi engellerdim instagram dan ya. Hayat bu kadar sevilmez. Bu kadar değil yani.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.