ne retroymuş arkadaş doğduğumdan beriastrologlar retro metro bişeyler diyordu
gündüzler çiçek geceler zindan
ne retroymuş arkadaş doğduğumdan beriastrologlar retro metro bişeyler diyordu
en azından gündüzler çiçekmiş ne güzel :)ne retroymuş arkadaş doğduğumdan beri
gündüzler çiçek geceler zindan
kadın olmak ayrı güzel bi makyaj yapıyosun hop yakalıyosun modunuen azından gündüzler çiçekmiş ne güzel :)
bir tane çarpacam onadaSatürn moralimi çok bozuyo dhskchskfjsşf
mutluluk kriteri makyajsa yap gitsin ya uyurken silersinkadın olmak ayrı güzel bi makyaj yapıyosun hop yakalıyosun modunu
ama gece
makyajda yok pufs
Öldür onuğ!bir tane çarpacam onada
nayn konforuma düşkünüm gece c vitaminimi, cilt bakım yağımı sürer uzanırımmutluluk kriteri makyajsa yap gitsin ya uyurken silersin
piiuw!Öldür onuğ!
kendine bakmak da mutluluk veriyor olmalı :)nayn konforuma düşkünüm gece c vitaminimi, cilt bakım yağımı sürer uzanırım
sonra yüzüm yastığa bulaşıyor jzjxjdjjd
kendime bakınca keyifleniyorum canım kendim herşeyimkendine bakmak da mutluluk veriyor olmalı :)
Tüttürürüz tüttürmesine de, neye tüttürüyoruz boşa yakmayalım şimdi durduk yeree@HolySpectre kıra dağına çıkıp kaçak çay eşliğinde sigara tüttürür müyüz? Bu gece sadece hüzün var! Hxkskdk
Bilmem. Bugün kimse beni üzmedi ama ben bulurum beni üzecek birşeyler. Sana da buluruz tasalanma mcbxbxbTüttürürüz tüttürmesine de, neye tüttürüyoruz boşa yakmayalım şimdi durduk yeree
1- Seni kimsenin üzmediğine sevindim.Bilmem. Bugün kimse beni üzmedi ama ben bulurum beni üzecek birşeyler. Sana da buluruz tasalanma mcbxbxb
Buldum buldum! @ivan divandelen arabesk çalıyo bu gece buna yakıcaz1- Seni kimsenin üzmediğine sevindim.
2- Üzülecek bir şeyler bulmana anlam vermedim.
3- Çabuk bul sigaram geldii
Dur Jiletimi bulayımda geleyim benn. Sadece sigara kesmezzzBuldum buldum! @ivan divandelen arabesk çalıyo bu gece buna yakıcaz
Ay sen benden beter çıktın biz birbirimizi öldürürüz bu yolda. Vazgeçtim şuan xjsksjdksmDur Jiletimi bulayımda geleyim benn. Sadece sigara kesmezzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.