Ben niye üzüldüm ya saçma sapan ısırmayın olum istemiyom olmasın zombi vallah tribe girdim
View: https://youtu.be/ktfvgbhUc7E
@Lafebesi oyun istiyor jshd
Ben niye üzüldüm ya saçma sapan ısırmayın olum istemiyom olmasın zombi vallah tribe girdim
Biz hep iyiyiz seni sormalıNasıl gidiyor arkadaşlar? Mesela çalışan arkadaşlar işler yoğun mu? Evli olan arkadaşlar evlilik nasıl gidiyor? Sınava (öss,kpss) hazırlananlar var mı ? Hele çoluk çocuk sahibi olanlar? Allah onlara ayrıca kolaylık versin.
çok iyi bee..![]()
![]()
An değil ama sabahta andan sayılır mı?
en son milyoneri izlerken böyle duygulanmıştım 😢![]()
bu bir dramdır 😃
Evlilik güzel kocam köylü geziyom 🤣Nasıl gidiyor arkadaşlar? Mesela çalışan arkadaşlar işler yoğun mu? Evli olan arkadaşlar evlilik nasıl gidiyor? Sınava (öss,kpss) hazırlananlar var mı ? Hele çoluk çocuk sahibi olanlar? Allah onlara ayrıca kolaylık versin.
Ben de iyiyim teşekkür ettim. Hayat tempolu devam ediyor.Biz hep iyiyiz seni sormalı
Ben de iyiyim teşekkür ederim. İyi gidiyor şimdilik.Evlilik güzel kocam köylü geziyom 🤣
Sen nasılsın
Forumu beğendin mi
Tempon bol olsun :dBen de iyiyim teşekkür ettim. Hayat tempolu devam ediyor.
Bu iyi mi kötü mü bilemedim şimdi.Tempon bol olsun :d
İyidirBu iyi mi kötü mü bilemedim şimdi.
EvetStory işlevi mi görüyor burası?
kilim satılık mı?Kahve içmek çok büyük meziyet bizim ülkede. Meziyetini içeyim :)
![]()
Kiralık ama satabilirim. 2400 USDkilim satılık mı?
aynısı bizim mescitte de var da. para ediyorsa sana satayım diyecektimKiralık ama satabilirim. 2400 USD
Bunu dokuyan kişi kilimcinin kör oğlu. Onun için farklı olabilir. Ayrıca halı değil hocam, kilim. from Cappadocia.aynısı bizim mescitte de var da. para ediyorsa sana satayım diyecektim
Bu arada satış işini bize bırakın hocam, biz size steteskopla sırtınızı dinleyelim diyor muyuz? Sürekli bişey satmak istiyorsunuz.aynısı bizim mescitte de var da. para ediyorsa sana satayım diyecektim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.