Gece gece kahkaha sesimi kimse duymamıştır umarım. Çok yaşa.Sohbeti hoş konuşuyoruz![]()
Gece gece kahkaha sesimi kimse duymamıştır umarım. Çok yaşa.Sohbeti hoş konuşuyoruz![]()
Gökten taş yağacak birşeyleri övdüğünü okuyorumSohbeti hoş konuşuyoruz![]()
Bence battaniye olayını dene, korunuyormuş hissi veriyor bana. .d😭😭😭😭
Ben kukaklıkla müzik dinliyordumda kendi evimde değilim pc kulaklığı tıkıyor kulağı.. fena ya 1 saattir yatıyom uyku muyku kalmadı 🥲
A selam dlfmlcvSelam söyle
Anime açam izleyem 🥲 herkes uyumuş olmasa panjuru kapatacam da uyudular çok ses yapar 😭😭😭Bence battaniye olayını dene, korunuyormuş hissi veriyor bana. .d
@Küboo dikkatine hayranım xhdbfh yok henüz uyumadım
ninni söylersen gözlerim kapanabilir , bu sabah uykuya tovbe etmiş gibileralisik degiilim bu saate seni burda görmeyede ondan sasirdim, dedim alla alla acaba erkenmi uyandinabion len gidip yatsana deli sjdfksjdökjsdf
ninni söylersen gözlerim kapanabilir , bu sabah uykuya tovbe etmiş gibiler
View: https://www.youtube.com/watch?v=M-he70PcfR4
bak pedakoklar öneriyormus, uyuma garantili dene bize de bildir
ah be acilmiyor dur baska bulayim
acilll ninni getirrrer fjjfjdhrrhxhd gözler kurudu fhfhfhah be acilmiyor dur baska bulayim
Bende gittim az önce buradan birinin nickini vererek dedikodu yaptık kendisiyle ksadlşSohbeti hoş konuşuyoruz![]()
Kendi yaptığın dedikoduyu neden ifşalıyon 🤣🤣🤣Bende gittim az önce buradan birinin nickini vererek dedikodu yaptık kendisiyle ksadlş
Çok ilginç şeyler söylüyor gerçekten ya kljasd
Bende gittim az önce buradan birinin nickini vererek dedikodu yaptık kendisiyle ksadlş
Çok ilginç şeyler söylüyor gerçekten ya kljasd
Bakalim ne diyebilir ki acaba dedim. Baya baya yorumluyor ya hdhdhKendi yaptığın dedikoduyu neden ifşalıyon 🤣🤣🤣
Heehhh sorsunlar şimdi 🤣🤣🤣sor kübo ben seni destekliyom 🤣🤣🤣🤣kimmmm kimmmm![]()
Ozel olarak secmedim ama sizde deneyebilirsiniz eglenceli 😁😁kimmmm kimmmm![]()
Ozel olarak secmedim ama sizde deneyebilirsiniz eglenceli 😁😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.