Canin sag olsun uzuldun seye bak annem ya@Xasthur pamuk gibi olalim'li konuyu yanlislikla sildim![]()
Canin sag olsun uzuldun seye bak annem ya
Yanlislikla bizi banlamassin dimi jcfhkfdgjjen korktugum sey basima geldi de ondan :/ neyseki kendi actigim konuydu ksjkfd
Yanlislikla bizi banlamassin dimi jcfhkfdgjj
Yeniden pamuklaşabiliriz hadi yeni başlık at 💋@Xasthur pamuk gibi olalim'li konuyu yanlislikla sildim![]()
Yeniden pamuklaşabiliriz hadi yeni başlık at 💋
Üzülme kelebeğim
İyi geçti dediler. Baya küçük yer kesip ameliyat etmişler.kedi narkozlu hala ıslak mama yedirdim yatıyor geldiğinden beri uyukluyor çok ellemiyorum tedirgin baya 🥲@nunu ameliyat nasıldı
çok geçmiş olsun @nunu ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama geçti artık , bir iki gün daha sersemliği devam edebilir hepsi o kadarİyi geçti dediler. Baya küçük yer kesip ameliyat etmişler.kedi narkozlu hala ıslak mama yedirdim yatıyor geldiğinden beri uyukluyor çok ellemiyorum tedirgin baya 🥲
Veterinerde resmen sarıldı bana ah bir görseydin. Çok huysuzlanmıs beni görünce sakinlemiş öyle dedi doktor
İnlemiyor ama yatıyor öyle bişeler sallayınca oynamaya çalısıyor
Öyle işte ablası sağol 💞🐾
Ahh çiçeğim az önce fotoğraflarda gördüm :/ Allah şifa versin hiç kıyamam böyle şeylere ama biraz rahat edersiniz diye umuyorumİyi geçti dediler. Baya küçük yer kesip ameliyat etmişler.kedi narkozlu hala ıslak mama yedirdim yatıyor geldiğinden beri uyukluyor çok ellemiyorum tedirgin baya 🥲
Veterinerde resmen sarıldı bana ah bir görseydin. Çok huysuzlanmıs beni görünce sakinlemiş öyle dedi doktor
İnlemiyor ama yatıyor öyle bişeler sallayınca oynamaya çalısıyor
Öyle işte ablası sağol 💞🐾
Irkı kücük bunun dedi büyümeyecek kısırlaşır dedi tam ay olarak konusamadık kadın o kadar yoğun ki böyle işsiz sakin yakalayamıyorsun.Ahh çiçeğim az önce fotoğraflarda gördüm :/ Allah şifa versin hiç kıyamam böyle şeylere ama biraz rahat edersiniz diye umuyorum
Gerçekte kaç aylıkmış söyledi mi veteriner
Canı yanıyor sevgi istiyor ❤️🍯Irkı kücük bunun dedi büyümeyecek kısırlaşır dedi tam ay olarak konusamadık kadın o kadar yoğun ki böyle işsiz sakin yakalayamıyorsun.
Pahalı fiyatlı olmasına rağmen çok müşterisi var. Ve kedim tahmin ettiğimden iyi şaşırdım daha kötü olacağız diye bekliyordum açıkcası..
geziyor evde gezmesin diye zapt etmeye çalısıyorum neyseki pc masasının yanına yatırdım duruldu şuan
Durmuyor bende valla oyun istiyor bende ellemiyorum rahatettiği gibi yatıyor.Canı yanıyor sevgi istiyor ❤️🍯
Bizim sokakta var bir tane öyle zarif ki az daha büyüse vaşak olur tipi fazla büyümüş sevimli mi değil mi büyüklüğünden anlaşılmıyorIrkı kücük bunun dedi büyümeyecek kısırlaşır dedi tam ay olarak konusamadık kadın o kadar yoğun ki böyle işsiz sakin yakalayamıyorsun.
Pahalı fiyatlı olmasına rağmen çok müşterisi var. Ve kedim tahmin ettiğimden iyi şaşırdım daha kötü olacağız diye bekliyordum açıkcası..
geziyor evde gezmesin diye zapt etmeye çalısıyorum neyseki pc masasının yanına yatırdım duruldu şuan
İnsanlardaki bu acımasızlık 🚬Durmuyor bende valla oyun istiyor bende ellemiyorum rahatettiği gibi yatıyor.
Diğer kedi kapıya geldi ağladı gene onuda balkonakoydum mama su leğende kum koydum.
sitedekilerde rahatsız olmuslar bir ton tatava yapmıslar vay efendim yemek vermeseler gelmezmiş yemek veriyorlarmış falan yöneticide belediyeyi arayacak gelip alacaklar dedim bana 2 3 gün müsade edin yuva arıyorum.
tamam dediler.Ay neye üzüleceğimi şaşırdım ha
Birde bu mübarek ayda hayvan ağlıyor kapının arasından patisini sokuyor yardım istiyorİnsanlardaki bu acımasızlık 🚬
Sanki yediğini içtiğini kendilerini veriyor gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.