Yoo karişmadı fjdjKonular mi karisti konumuz mu tasindi. Bir seyler oldu ama...
Sen yetkili bi abiye benziyorsun @CipraLexHeaaa kesin tanimiyosundur bende bakirim zaten...
Ama kesin bisiler oldu...Yoo karişmadı fjdj
Yoo olmamiş bir şey iftar sonrası böyle şeyler normal fkdkAma kesin bisiler oldu...
O zaman imkanlar dahilinde danssss sahura kadar...Yoo olmamiş bir şey iftar sonrası böyle şeyler normal fkdk
Umarım sıkıcı değildir izleriz tabii kiBir gün beraber oturup izleyelim @Chen performanlarını. Beraber kritik yaparız seninle
Link atamam vpn le girmen lazım😁Umarım sıkıcı değildir izleriz tabii ki
Sen link at ben bi bakıyım sıkıcı mı
Sen link at ben girerimLink atamam vpn le girmen lazım😁
Her eve lazımsın vallahi babaların alet çantası olur ya içinden her şey çıkar jfjxjxBen atarim lazimsa vpn siz link
Polis basar evini bak dikkat et😁 normalde polis şafak baskını yaparken yat yat yat diye bağırır, bu gelen polisler ise kalk kalk kalk diye basar evini😁Ben atarim lazimsa vpn siz link
İos için Proton Vpn öneririm. Hem başarılı hem de beleş😁Bu arada vpn icinde android kullanicilari opera tarayici yukleyebilir. Tumlesik vpn i baya basarili. Ekstra vpn programi aramaya gerek kalmiyir. Bildigim kadari ile ios ta yok o ozellik ama android de gayet guzel calisiyor...
Bize bir gün ayrıntıları ile vpn nasıl kullanılır adlı görselleri de olan bir makale hazırlayabilirsin belkiBu arada vpn icinde android kullanicilari opera tarayici yukleyebilir. Tumlesik vpn i baya basarili. Ekstra vpn programi aramaya gerek kalmiyir. Bildigim kadari ile ios ta yok o ozellik ama android de gayet guzel calisiyor...
Neyin linki@SleepleSsS de Bi link bekliyor galiba konunun altinda görüyorum kendisini 😁
Performans sanatçıları varmış güzel gösterileri varmış filanNeyin linki
@CipraLex in tanıdıkları varmış, öyle diyorPerformans sanatçıları varmış güzel gösterileri varmış filan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.