Deliksiz uykularımı özledim.........................................
Bende....
Deliksiz uykularımı özledim.........................................
Kaça aldin ve beklediğimiz performansi veriyor muben aldım bitane taraklı uygun fiyatlı hem çok güzel beğendim
Ben deBende....
Kaça aldin ve beklediğimiz performansi veriyor mu
Gerçi dyson parasının hakkını veriyor
Hortumlu olanları için gayet başarili deniliyor ama 🤔Dyson parasinin hakkini vermiyor @Chen Haddinden pahali, arkadasimda var bu fön makinasi, yani o paraya degmez diyor.. aynisini süpürgesi icin düşünüyorum, iki yil önce siparis vermiştim, okadar sacmaki elin yoruluyor, kenarlara erismiyo cünki önü yuvarlak, aküsü powerde kullaninca 10 dk da bitiyor 🤣🤣🤣 o vezneyi açıp çöpe boṣaltmaktan ve temizlenesinden bahsetmiyorum bile.. geri gönderdim.. sirf adi var valla, niye okadar seviliyor hic bilmiyorumve burda okadar pahalı olmamasina rağmen okadar tutulmadi ..
Hortum önemli, belki ondandırHortumlu olanları için gayet başarili deniliyor ama 🤔
Ahh çiçeğim Türkiye'deki her şeyin fiyatı o kadar saçma ve fazla ki üzülmeye nerden başlasak 🚬Hortum önemli, belki ondandır
Hic bilmiyorum onu.. ama fatla fiyat biçiliyor plastik bisey için, bu benim şahsi fikrim tabiki 🤗
Ahh çiçeğim Türkiye'deki her şeyin fiyatı o kadar saçma ve fazla ki üzülmeye nerden başlasak 🚬
İşte Dyson için üzülme, sirf hava olsun diye iyi dediklerine yemin edebilirim ama kanitlayamamkeske kutu acma, deneme, geri gönderme videosu cekseydim, ama hiç te beceremem öyle şeyleri 🙈
biliyorum evet 🚬
@Küboo bir de yine sizin oraların Bi markası var zwilling duydun mu bu da fazla pahalı ama ürünleri yine güzel sen ne düşünüyorsun
Bazı markalar adının hakkını veriyor bence solingen biçakları da merdiven alti ona benzer marka sattıklarını gördüm ama gerçekliği biraz şüpheli herhangi bir bayii var mi bilmiyorum açikcasıHee kuzum, o galiba iyi baya , ama acikcasi ben kullanmadim 🥲 ama oda pahali olmasi lazim baya.. solingen varmi orda? O biraz daha uygun diye umuyorum, ve iyi .. ya markalara biraz karşıyım ben 🙈 bizi sömürdüklerini ve kandırdiklarini düsünüyorun da.. biraz farkli kafa yapim var bu konuda.. cok dile getirmiyorum, linclenmekten korkuyorum 😂😂
Yeahhh ama o süpürge uzun süreli kullanıyor şahsen ben eşyaların bozulduğu zaman üzülüyorumaz kullanılmış böbrek fiyatına satılan zamazingoyu alacaginiza ayni paraya 3 ay eviniz de calisirm xbcbshxhsb az yer cok calisirim , istediginizde gorunmez olurum , sessiz calisirim kimse rahatsiz olmaz cnxbcbxbdbxb
bak ben bozulmam hem fnsndjs bozulsam da üzülmezsin gbxbxbxbd hem sevaptırYeahhh ama o süpürge uzun süreli kullanıyor şahsen ben eşyaların bozulduğu zaman üzülüyorum
Onlarla anılarım oluyor 🚬
Üstelik tam da önemli bir zamanda bozulurlar
@CipraLex neredesiniz forumun içini dışına çıkartıp konu hortlatıyordunuz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.