@birgözlüklüadam 🧐 neden sessizsiniz
Ben hatırlıyorum ama hangisiydi onu hatırlamıyorum. Günahını almıyım ama sanırım sevda demirel di..Hatırlamıyorum ben onu
Zamanında ne travmalar yaşatmış bu ünlülerBen hatırlıyorum ama hangisiydi onu hatırlamıyorum. Günahını almıyım ama sanırım sevda demirel di..![]()
Belki gözlük mendili arıyordu orda niye ifşa ettin adamı ((((:Özel konuşmada takılıyormuş..Rahatsız etme milleti..
![]()
Belki gözlük mendili arıyordu orda niye ifşa ettin adamı ((((:
Şimdinin ergenleri daha büyük travmalarla yüzleşiyor buna üzülüyorumTam ergenlik dönemlerim. Yaşadıklarımı bir bilsen..Töbeler olsun..
![]()
Bir kere köye gittim orda bir teyze önce gözlük camına tükürüp sonra siliyordu aklında bulunsunBende var ödünç veriyim. Biri beyaz biri yeşil..
![]()
Biliyorum o yöntemi ama yakın zamanda bir şey yediysen daha beter ediyor..Bir kere köye gittim orda bir teyze önce gözlük camına tükürüp sonra siliyordu aklında bulunsun
Deniz anası taklidi nasıl yapılıyor diye eve gidince araştırcam
Önce sevda demirel in o dönemlerde gündemden düşmeyen özelliğine sahip olman lazım..Deniz anası taklidi nasıl yapılıyor diye eve gidince araştırcam
Kafamdan büyük memeleri vardı. Silikonları zor taşıyordu..Hatırlamıyorum o kadını ben 🚬
Sevdin mi çenn biziSelam millet. İş güçler biraz yoğun. Geç bulup erken kaybetme gibi oldu forum. Ama Forumu beğendim yeni olmama rağmen. Bol takılmalı bir yer. 😀😀
nereye böylee 🚬İşte son sigaram ben yavaştan gidiyorum ne çok kaldım bugun
Anneciği de razıysa hayırlı olsun :dHeaa bayadir boyle. Kizim izin vermiyor kesmeme. En fazla kirli sakal modeline izin veriyor. Onun kisasi yasak....:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.