Keşfette çıkıyor yahu fjxzj
Arkadaş bizim de var keşfetimiz. Çıtı pıtı güzel güzel hatunlar çıkıyor..
Keşfette çıkıyor yahu fjxzj
Arkadaş bizim de var keşfetimiz. Çıtı pıtı güzel güzel hatunlar çıkıyor..Bu ne len böyle adam üçüncü bacak geliştirmiş..
Göz zevkim neyim kalmadı şuan...!
Bu bir ilahi uyarı olabilir mi acaba?Bende hiç kadın çıkmıyor yani şu adamdan sonra türbe tanıtımı yapan vatandaş çok aşiri masum bişi kaldi fnxj
Dedim keşfete bir bakam ne çıkacak. Direk karşıma bu çıktı..Bende hiç kadın çıkmıyor yani şu adamdan sonra türbe tanıtımı yapan vatandaş çok aşiri masum bişi kaldi fnxj
Dedim keşfete bir bakam ne çıkacak. Direk karşıma bu çıktı..
View: https://www.instagram.com/p/CmWYerrKuJr/
Ablamızın aynı videosunun yandan çekimi de var. Emek vermiş..Bu ablamız nie böyle yapmiş
Çabasını takdir etmemek elde değil...Maaşallah kızımıza göğüsleri göstercem diye fitleşiyor
Çabasını takdir etmemek elde değil...Bizim şirket te de var böyle bir model..
![]()
Hemen hemen..Aynısından mi
Aha geldi bizim ki. Bugün dekolte yok ama sütyen yerine meme ucu pedlerinden takmış..Aynısından mi
Senin gözlerinde bandaj çıkınca görüşün netleşmişAha geldi bizim ki. Bugün dekolte yok ama sütyen yerine meme ucu pedlerinden takmış..![]()
Valla kartal gibim doğan gibim şahin gibiyim..Senin gözlerinde bandaj çıkınca görüşün netleşmiş
Şimdi hepimiz merak ettik. Ellere varda bize yokmu diycem ama yok bana atma. Sabah ki gibi bişi çıkar şimdi neme lazım..@Küboo sana attiğim mesaja bak uyanaman imkansız
Cuma mesajı attim güllü dallıŞimdi hepimiz merak ettik. Ellere varda bize yokmu diycem ama yok bana atma. Sabah ki gibi bişi çıkar şimdi neme lazım..![]()
Hayırlı cumalar efenim ama benim aklım hala hidayete erebilmiş durumda değil...Cuma mesajı attim güllü dallı
Hayırlı Cumalar CipraLex ciğim
Daha yeni yatmaya gitmişti yattığı yerden tek gözü ile bakıyordur belki@Lafebesi de uyanamamis daha![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.