ne yaptığımı harbiden bilmiyorum (: benden olmaz yaa valla olmaz chdjs
ne yaptığımı harbiden bilmiyorum (: benden olmaz yaa valla olmaz chdjs
halaaaaa kan degmemis yerler var :/Bensizmi jiletledin kendini :/
halaaaaa kan degmemis yerler var :/
Arkadaş neden aklıma şu sevgilisinin şeyini kesen ablamız geldi. Şeyi kesilen adamın adı GO lu bişiydi sanırım..Hic acimadan hunharca jiletlerim, merak etme
Ya niye öyle diypsun @Lafebesi korkutacaksin :/Arkadaş neden aklıma şu sevgilisinin şeyini kesen ablamız geldi. Şeyi kesilen adamın adı GO lu bişiydi sanırım..![]()
Ne bilem aklıma geldi işte manasızca..Ya niye öyle diypsun @Lafebesi korkutacaksin :/
😝😝😝
Hafızam yanıltmıyorsa 15 - 16 yıl kadar önce Trabzon da bir ablamız sevgilisinin penisini kesip camdan karşı çatıya atmıştı..ahh be @CipraLex dayı brezilya dizisine bagladin iki dakkada djshshdj olay da oralarda bir yerde geciyordu galiba
ama neyse ki burasii türkiye balta kesmez fjdjsjdueubd
valla nedense çok samimi geldi , bekliyorum o zamanHic acimadan hunharca jiletlerim, merak etme
ahahhahajahajhaHani ya da benim 50 gr pastırmaaam pastırmam qastamolu`dan başkasına bastırmam olarak şarkının telif haklarını alın lütfen
ahahhahajahajha
aklıma geldi o zamanlar kıbrıstaydık ev sahibimiz konyalı bir elemanla dost hayatı yaşıyordu. ne zaman o parça çıksa televizyonda son ses açardık...![]()
Küvette deniz anası taklidi yapan nadide sultanmıydı yoksa sevda demirel miydi..Ben de ne zaman bu şarkıyı dinlesem aklıma Nadide Sultan meme operasyonu gelir
Hatırlamıyorum ben onuKüvette deniz anası taklidi yapan nadide sultanmıydı yoksa sevda demirel miydi..![]()
ahhh be @nunu ben yıllardır deniyorum hiçbirşey yapmamayı fjdjdjis sonuç olumsuz xbbxzb ama bulursan beni de göreceğini dusunuyorum cbxhfuZaten ne yapacaksan yap sosyal medya internet veya uygulama işinde para var.
veya kripto
ama benim hayalim hiç bir şey yapmadan para kazanmak.
Alıntı yapınca çıktı resim. normalde çarpılı görünüyodu..
Yine çıkmadıAlıntı yapınca çıktı resim. normalde çarpılı görünüyodu..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.