Hehehe. Olabilir tabi . Yan fena değil .😀🤓Dişleriniz çok güzel bir kerecik kullanabilir miyim fıftı fıtı tükürüklü konuşuluyor mu bu dişlerle
Hehehe. Olabilir tabi . Yan fena değil .😀🤓Dişleriniz çok güzel bir kerecik kullanabilir miyim fıftı fıtı tükürüklü konuşuluyor mu bu dişlerle
🍬 Al bunu yersin dişlerle değişelim dişsiz nasıl emeceksin dudakların ahahah yaşli insanlar geldi aklıma hoş geldinizHehehe. Olabilir tabi . Yan fena değil .😀🤓
Genç wertherin acıları beyefendi acılı Adana dürümünden de acıiyi geceler ancak öncesinde ne okuyacağınızı öğrenebilir miyim?
açıkçası ben pek bir şey hissetmiyorumValla kafam patlıyor 2 3 günde bir başım ağırıyor haber izledikçe daha da çok ağırıyor bu ay bitti mart daha iyi geçer umarım
sizin oralar sallanıyor hala hissedilir mi depremler nasılsınız :/
Beni en ürküten insan tipi sen olabilirsin.açıkçası ben pek bir şey hissetmiyorum
Pek yaşlı sayılmam ama o yaşa gelirsem şayet şanslı hissederim kendimi :)🍬 Al bunu yersin dişlerle değişelim dişsiz nasıl emeceksin dudakların ahahah yaşli insanlar geldi aklıma hoş geldiniz
Pekten kastınız nedir gözlüklerinizi görebilecek miyiz bacaklarınız da güzelmişPek yaşlı sayılmam ama o yaşa gelirsem şayet şanslı hissederim kendimi :)
Motor mu süreceksin mavilikleremavi önemli mavi
yok şey açicam yelken fsjjdMotor mu süreceksin maviliklere
Yine işten falan kovulmadın değil mi senyok şey açicam yelken fsjjd
en fazla istifa ederim fjsjsjssYine işten falan kovulmadın değil mi sen![]()
Çok iyiyim @Biggie ciğimm sen nasılsın hala sallanıyor musunuz minik minik 😔sevgili çen, üzümsüz kekim nasılsın
evvet, az önce de sallandık ufaktan.Çok iyiyim @Biggie ciğimm sen nasılsın hala sallanıyor musunuz minik minik 😔
😔 Geçmiş olsun @Biggie ciğimevvet, az önce de sallandık ufaktan.
ben de iyiyim, çok teşekkür ederim.
haydar dümenin forumsal sube müdürü fjsjdhhs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.