Merhaba @Biggie canın mıyız şimdi yani 😍nasılsınız canlarım nabuyosunuz
her daim canımsınız yahu, aşk olsun.
@Johns hala sabah olmadı mı orda bizim saatlerimize daha uygun Bi yere taşin artık ya
Kendi adıma iyiyim siz nasılsınız?nasılsınız canlarım nabuyosunuz
Dişleriniz çok güzel bir kerecik kullanabilir miyim fıftı fıtı tükürüklü konuşuluyor mu bu dişlerleBöyle bir şey![]()
![]()
Kendi adıma iyiyim siz nasılsınız?
Çok iyi olun arkamı kollayacaksınız çünkü siz giderseniz... Ahhh düşünemiyorumşahsım adına konuşacaksam, ben de iyiyim. çok teşekkür ederim.
Sağlıklı ol da gerisi hiç mühim değilher daim canımsınız yahu, aşk olsun.
iyiyim ben de, boş geçiyor günler 1 tık ama sorun değil.
Oldu mu artık sabah nfnxnGelicem aynı saate :))
Gözlüklü bir adam olmaz miydi o zaman 🤔Böyle bir şey![]()
![]()
Valla kafam patlıyor 2 3 günde bir başım ağırıyor haber izledikçe daha da çok ağırıyor bu ay bitti mart daha iyi geçer umarımnasılsınız canlarım nabuyosunuz
Doğrulama için mail gelmemişti. Haliyle yorum da yapamadım. Ama artık buralıyım.Gözlüklü bir adam olmaz miydi o zaman 🤔
Hoş geldin aramıza bir iki gündür farkediyorum seni ama kayıt sürecin biraz uzun oldu sanki fkxm
Bir gözlüklü olunca bööle oluyor
🧐
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.