Yok senle alakasi yok aslinda ben genel anlamda bu cumleye kiziyorum.just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?
Yok senle alakasi yok aslinda ben genel anlamda bu cumleye kiziyorum.just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?
Bu saatte ne derdin var:)
Peki olmasın da :)Derdim oldugundan dinlemiyorum ki, bu sarkiyi seviyorum :)
Heaparasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l
pp 'n çok havalı diye şeettim xd
Canın sağ olsunpp 'n çok havalı diye şeettim xd
hepimiz öleceğiz, en azından bir anlamı olsunCanın sağ olsun
Eleman lazımsa bir adem havva elmasına ben çalışırım fkdkkd![]()
2 ay sonunda patronlarim denk geldi ... Bazı pazarlıklar dönüyor biri de rüşvet getirmiş :d
Yer miyim henüz belli değil diğerinin teklifini de duyalım bakalım jdjd
Evet lazım ben cikicam çok nezaketliler ve samimiler, iş yoğunluğu yormaz , çalışma saatleri çok değil standart ,ödeme biraz esnek şimdilikEleman lazımsa bir adem havva elmasına ben çalışırım fkdkkd
paylaşmaya erindin değil mi?2 saat önce akışta karşıma çıkamsı
Ben kendi şirketimi kurdum yakında faliyete geçecek ama tabii bağkur yerine sgk tercih ederim.. Nasıl birisi lazım? Erkeğim ama duruma göre cinsiyet değiştiririm iyi para verirse satılığım ona göre iş çıkarsa beni yaz jfdkEvet lazım ben cikicam çok nezaketliler ve samimiler, iş yoğunluğu yormaz , çalışma saatleri çok değil standart ,ödeme biraz esnek şimdilik
Ödeme çok esnek bilemiyorum elinden ne iş gelir hdhd şirketin hayırlı ve kalıcı olsun bu aradaBen kendi şirketimi kurdum yakında faliyete geçecek ama tabii bağkur yerine sgk tercih ederim.. Nasıl birisi lazım? Erkeğim ama duruma göre cinsiyet değiştiririm iyi para verirse satılığım ona göre iş çıkarsa beni yaz jfdk
Şaka maka hayırlısı olsun senin için .. Galiba bir iş değişim süreci var kafanda allah hayırlısını versin
Teşekkür ederim.. Alıntı bildirimin gelmedi geç döndüm baktım kusura bakma.. Her yerim den her iş gelir ama ben her işi yapmamÖdeme çok esnek bilemiyorum elinden ne iş gelir hdhd şirketin hayırlı ve kalıcı olsun bu arada
Kalıcı olsun da vatana millete hayrım olsun.. Dedim ulan üretiyorum yapıyorum bir numarayım namım var adım var .. Kendime niye yapmıyim dedim, çıktım bir yola bakalım bakalım bir hikaye yazabilecek miyiz..Yolun açık olsun başarın daim olsun istersen olur belki zaman alır ama olurTeşekkür ederim.. Alıntı bildirimin gelmedi geç döndüm baktım kusura bakma.. Her yerim den her iş gelir ama ben her işi yapmamKalıcı olsun da vatana millete hayrım olsun.. Dedim ulan üretiyorum yapıyorum bir numarayım namım var adım var .. Kendime niye yapmıyim dedim, çıktım bir yola bakalım bakalım bir hikaye yazabilecek miyiz..
yabay zeka mı![]()
sardı bu fotoğraf işi xd
kıskanma git başımdan .. 🧐yabay zeka mı
Aha yakalandılar aynısıııı idlip iplik kazak örme jflddkdmglcpekdSusar mısın dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.