just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?Su ornegi cikaran adamin anlina vurayim be abi. Nasil bir anne nefreti varmis.
Parayla niye sevsin evladini?
Metres mi anne? Birakin bu ornekleri yav
just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?Su ornegi cikaran adamin anlina vurayim be abi. Nasil bir anne nefreti varmis.
Parayla niye sevsin evladini?
Metres mi anne? Birakin bu ornekleri yav
Yok senle alakasi yok aslinda ben genel anlamda bu cumleye kiziyorum.just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?
Bu saatte ne derdin var:)
Peki olmasın da :)Derdim oldugundan dinlemiyorum ki, bu sarkiyi seviyorum :)
Heaparasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l
pp 'n çok havalı diye şeettim xd
Canın sağ olsunpp 'n çok havalı diye şeettim xd
hepimiz öleceğiz, en azından bir anlamı olsunCanın sağ olsun
paylaşmaya erindin değil mi?2 saat önce akışta karşıma çıkamsı
Ben geçen seni gördüm rüyamda ne alakaysa yazmakta istemedim berbat bir rüyaydı
Ama sweet dreams 🤣✨
Tersi çıksın küboo 💃🏻Ahaha nasil yaaa niye kötü görüyorsun?? Ama olsun tersi cokarmis 😁
geleyim...
Gel tabi herkes gelse keşke….geleyim...
allah allah bi sen düştün geçmiş olsunAy düştüm çocuklar giriş yapamıyorum
Kurcalarken oldu haha kullanıcı hatası yani ddallah allah bi sen düştün geçmiş olsun
al gırdın gırdın kjdngKurcalarken oldu haha kullanıcı hatası yani dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.