canimiz cekti , napicaz simdi : )
Ben taze fasülye yedim 😁 Buyur gel 🤗
Eru görmesin, çenesinden duramam şimdi 😅
canimiz cekti , napicaz simdi : )
Ben taze fasülye yedim 😁 Buyur gel 🤗
Eru görmesin, çenesinden duramam şimdi 😅
Birisi bir konuya yorum yaptığında bana neden sürekli bildirim geliyor?
Sadece bildirim geldiği yetmiyor, email geliyor.
Sinir bozucu bir durum.
Bunun bir ayarı bir şeysi varsa biri yardımcı olabilir mi?
ula bakıym dedim bulamadım jkldnfg @NobodyBirisi bir konuya yorum yaptığında bana neden sürekli bildirim geliyor?
Sinir bozucu bir durum.
Birisi bir konuya yorum yaptığında bana neden sürekli bildirim geliyor?
Sinir bozucu bir durum.
Ne tatlı açıklamışsın öyle.Tek bir konuyu takipten çıkarmak istiyorsan konunun içerisinden yapabiliyorsun.
![]()
Ayarların tümünü değiştirmek istiyorsan, burdan kendine göre ayarlayabiliyorsun.
![]()
![]()
Acilen mod yapılmalı saygılarTek bir konuyu takipten çıkarmak istiyorsan konunun içerisinden yapabiliyorsun.
![]()
Ayarların tümünü değiştirmek istiyorsan, burdan kendine göre ayarlayabiliyorsun.
![]()
![]()
@Eru kadınlar ciddi ilişkilerde baba figürü arar. Çocuğa bu adamdan baba olabilir mi? Asmalı kesmeli vurmalı kırmalı ilişkilerde erkekleri kim sever bilmiyorum sonu hep cinayet. İnsan ayrılırken bile güzel hatırlanmalı
https://www.forumsal.org/hesap/privacy
Bu linke tıklayıp göstermiş olduğum şekilde ayarlarsan mesaj atamamaları lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 15914
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.