bdo oynamıs biri olarak bilirim lkjndgfBağımlılık ya. Bildiğin biz müptezel gibi oynuyoruzj bu oyunları.![]()
bdo oynamıs biri olarak bilirim lkjndgfBağımlılık ya. Bildiğin biz müptezel gibi oynuyoruzj bu oyunları.![]()
Tamam sorun yok kardeşim@_bigguy_ kardeş Rakun yazdım ama son anda fark ettim sayfanın devamını o yüzden düzelttim bilgin olsun
Neden gelmiyormuş çiçeğim ? 😧@Chen cicegimm sebihin neden gelmedigi ögrendim dün gece...
Neden gelmiyormuş çiçeğim ? 😧
Ayy küsmüş demek selam söyle benden çokk çokkBir admin bunun paylastigi konulari silmis,bide uyarmis.. dedim sen gel o yok artik ksjs
O kadar çabuk olmuyor o işlerSes kaydedip atayım dedim, onu bile beceremedim. Gebericem galiba.
günaydın @CaT kardeş. müsaitsen bu sabahki ayaz hakkında biraz konuşabilir miyiz? hayır yani bu ayaz neden hep bize vuruyor da size vurmuyor?
Sizden kastım lokasyon değildi @CaT kardeş, cinsinize yönelikti bu tespit. Ben kedilerin ayaz yediğini görmedim hiç.Gel buraya konusalim @Börteçine kardeṣ, konum neresi? Jdjdjd suan burasi -2 yarin ise -8 olacak udjdjs
Sizden kastım lokasyon değildi @CaT kardeş, cinsinize yönelikti bu tespit. Ben kedilerin ayaz yediğini görmedim hiç.
Geldiğinde beni çaldır kapat@Alice buralardayım ama çok vaktim olmuyor artık arada bi' uğruyorum ama pek rastlaşamıyoruz.
Kış ayından nefret ettimSivasta göl kenarinda bir kedi donmak üzereyken foto cekiliyor, ev kedileri sokaklara atiliyor soguka aliskin degil donarak ölüyör... var malesef
Al benden de o kadar.Kış ayından nefret ettim
Ne kar yağsın istiyorum ne soğuk olsun 😔
Valla ben değilim 🤣 lol
tamamGeldiğinde beni çaldır kapat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.