Sen öyle yazınca mesajı açıym dedim açmaz olaydım.o neydi gızAnnem bunu da bir insan okuyacak.
Sen öyle yazınca mesajı açıym dedim açmaz olaydım.o neydi gızAnnem bunu da bir insan okuyacak.
Evimizin odaları kışın yanar sobaları da var bilir misin sen🤭"Sıra sıra odalar bir birini kovalar" buda var 😂
Yok hiç duymamıştım. Sen bir başlık aç bilmece sor bize 🙂Evimizin odaları kışın yanar sobaları da var bilir misin sen🤭
Umarım keyifli geçer 💚Tatildeyim şekerim, memleketteyimdönücemmm bende özledim ❤️
Umarım keyifli geçer 💚
Akrep burçları zombi veya mutant falan yok uyku muykuUyudu herkes
Sağ ol canım.Geçmiş olsun @velevki(
Bıt Bıt yapmişsam o benimdir@Chen evet sensin..okey de yenerim vs bıt bıt yapmıştın. Saka değil miydi ?
Anlıyorum pekiBıt Bıt yapmişsam o benimdir
Çünkü konuşurken hep öyle yaparım Bıt Bıt jfnd
Evet yapabilmişsin ama adamın Bi sıkıntısı var gibi çişi gelmiş sanki şu son yudumu da içip öyle gideyim diyor
Güzel olmuş:)
Ne yudumlar ne yudumlarEvet yapabilmişsin ama adamın Bi sıkıntısı var gibi çişi gelmiş sanki şu son yudumu da içip öyle gideyim diyo
Cevap ne olabilir? 🙂Evimizin odaları kışın yanar sobaları da var bilir misin sen🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.