Dün gece çok zorlandım ama bugün daha iyiyim canım, teşekkürler.Bir geçiş dönemi herhalde herkes rahatsız
Kiminin başına kiminin boğazına vuruyor.
Sahi @döngüsel nasıl oldun?
Bir an önce atlatırsın umarım. Hava halleri de herşeye müsait.Dün gece çok zorlandım ama bugün daha iyiyim canım, teşekkürler.
Sen de mi canım. Geçmiş olsun. Dikkat edin hanimlaaar :*Dün gece çok zorlandım ama bugün daha iyiyim canım, teşekkürler.
Sende güzel gönlüne dikkat @velevki :)Sen de mi canım. Geçmiş olsun. Dikkat edin hanimlaaar :*
Evet :) Rica ederim. :*
Merhaba HoşbuldumTekrardan günaydın herkese. 🌸
@Myblood hoş geldiniz yeni dj'imiz.
Güle güle tüket.uzun zamandır denk gelmiyordum tşk ederim hatırlattıgın için
@-a- senin yüzüne (maksat birini suçlamak değil mi?) Bugün meyve tezhanini indirmeye gideceğim. Duyduğuma göre kirazlar ortada geziyormuş.Altın yükselişine devam ediyor :)
Senin üyelik yükselişte yani 😂
🍉 var menüde
🍒 30 lira kilosu@-a- senin yüzüne (maksat birini suçlamak değil mi?) Bugün meyve tezhanini indirmeye gideceğim. Duyduğuma göre kirazlar ortada geziyormuş.
Kırmızı erik görürsem almam napolyon👻🍒 30 lira kilosu
Napolyon olsun bi 5 kilo benim için :)
Sana da göndereyim mi @velevki 🤗Kiraaazbenim için doya doya ye :*
Benim yerime ye ben doyarim. Elbette ne zaman istersen yardımcı olacağım.Sana da göndereyim mi @velevki 🤗
Reçel yapacağım zaman sana soracağım 🤭
Geçen yıl tutturamadim zatiiii
Taşımaya desteğe gelirsen, hakkını alırsın beyfendi😒bana da 2 kilo karpuz oradan manav hn.
İyi ki varsın @velevki 💞Benim yerime ye ben doyarim. Elbette ne zaman istersen yardımcı olacağım.
( tutmazmiş ) :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.