çocukluk maceralari işte kuzenim de diline pil değdiriyordu ama ben hiç cesaret edemedim onaAgizda igrenc bir boşluk tadi olusuodu. Agizdan sondurmeye kadar gittiysen baya ustalasmissin ayrica ksjsjsk
çocukluk maceralari işte kuzenim de diline pil değdiriyordu ama ben hiç cesaret edemedim onaAgizda igrenc bir boşluk tadi olusuodu. Agizdan sondurmeye kadar gittiysen baya ustalasmissin ayrica ksjsjsk
Ya o pilin doluluğuna bakmak için ilkel ama etkili bir kontrol biçimi. Ama çakılan kibriti ağızda söndürmek fuzuli.çocukluk maceralari işte kuzenim de diline pil değdiriyordu ama ben hiç cesaret edemedim ona
fuzuli olabılır ama zevk ısteYa o pilin doluluğuna bakmak için ilkel ama etkili bir kontrol biçimi. Ama çakılan kibriti ağızda söndürmek fuzuli.
ösdnfsdökfk
Bir de sey vardir hatirlarmisin bilmem boyle kibrit kutusunun 2 yaninda copleri koyardik uclari birlestirip 3.yakip ortasina koyardik diger 2sini yakmaya baslayinca boyle havaya kalkardi :zdfuzuli olabılır ama zevk ıste
evde kibrit olsa çakardım senın şerefine bır kıbrıt daha
Bir de sey vardir hatirlarmisin bilmem boyle kibrit kutusunun 2 yaninda copleri koyardik uclari birlestirip 3.yakip ortasina koyardik diger 2sini yakmaya baslayinca boyle havaya kalkardi :zd
Bak bu aklıma bir konu açma fikri getirdi. Şimdi oradan cevaplayacağım.... sdfkdsjflkjSen küçükken mınık roket yapma çalişmaların varmıs
uff benım de aklıma geldı o sey yaa hatta sana yazarken geldı ama keısn senın de aklına gelır dıye açmadımBak bu aklıma bir konu açma fikri getirdi. Şimdi oradan cevaplayacağım.... sdfkdsjflkj
Benimki masum bir konu akdjdjjduff benım de aklıma geldı o sey yaa hatta sana yazarken geldı ama keısn senın de aklına gelır dıye açmadım
Açken sen sen değilsin bi blenderimbile yogg 😄😄açken döner kokusu
Ne zaman bir blender satan dükkanın önünden geçsem yüreğim burkulur hatırası var dite göz yaşlarına boğulurum 😄😄Açken sen sen değilsin bi blenderimbile yogg 😄😄
bir milkshake blendrim bıle yok...Ne zaman bir blender satan dükkanın önünden geçsem yüreğim burkulur hatırası var dite göz yaşlarına boğulurum 😄😄
Köşeyi dönünce alicam sözbir milkshake blendrim bıle yok...
külot kokusu xs diyen olmamıs iyiki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.