Aseton....
Tiner.....
Mazot.....
Koklanmamasi gereken ancak koklandiginda "allaa allaaa ben bu kokuyu neden sevdim mk" dedirtir.
Ornegin kiz kardesim yegene hamileyken mazot kokusu aş ermişti.. Evet mazot
değil değil gönlünü ferah tut sşslladkalşfYeğeniniz keş değildir inş
Evet bir takim kokulara kimi insan dayanamazken, kimi insan ise kokladiginda beyni dopamin salgiliyabilir. Bilmem anlatabildim mi karşimabi tam olarak fetiş sayılır mı bilmiyorum ama her türlü kokunun hastasıyım.
çok güzel anlatabildin, teşekkür ederimEvet bir takim kokulara kimi insan dayanamazken, kimi insan ise kokladiginda beyni dopamin salgiliyabilir. Bilmem anlatabildim mi karşim
of aklıma türlü türlü fetiş koklama yerleri geliyor
Yani bir insan yillarca bu kadar mi degismez?Kendi osuruğumun kokusu.
Yıllar geçse de kaliteden ödün vermem.Yani bir insan yillarca bu kadar mi degismez?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.