O yaprak bölümü harika kokuyor dimi🤭Dalından uff bı gidip koklamak lazım şuan 🤤
O yaprak bölümü harika kokuyor dimi🤭Dalından uff bı gidip koklamak lazım şuan 🤤
Koklamak istersen foto atim mi 😁Dalından uff bı gidip koklamak lazım şuan 🤤
Bana mı dedin kendine mi🤭🤭🤭Koklamak istersen foto atim mi 😁
Koklamak istersen foto atim mi 😁
İkiniz de dal domates atın benceBana mı dedin kendine mi🤭🤭🤭
Kendim dalından koklayabiliyorum 😁Bana mı dedin kendine mi🤭🤭🤭
Kıskandırmaya mı çalışıyorsunKendim dalından koklayabiliyorum 😁
Estağfurullah niye kıskandırayim ben evin önüne her çıktığımda kokluyorum 😋 dalından kopartip yemesine de bayılırım 😁Kıskandırmaya mı çalışıyorsun
Bende dalından kokluyorum ama bahçeye gidince🤭🤭
Bende dedemin bahçesine gidince (bu cümleyi her kuruşumda beş yaşında gibi hissediyorum 😂) sana hava atacağım 🤭🤭Estağfurullah niye kıskandırayim ben evin önüne her çıktığımda kokluyorum 😋 dalından kopartip yemesine de bayılırım 😁
Bende dedemin bahçesine gidince (bu cümleyi her kuruşumda beş yaşında gibi hissediyorum 😂) sana hava atacağım 🤭🤭
Yalnız doğal kokusu buraya kadar geldi. Afiyetle yersin/iz umarım 🤗![]()
![]()
O zaman şöyle yapalım 😋
Yedim valla 🤤Yalnız doğal kokusu buraya kadar geldi. Afiyetle yersin/iz umarım 🤗
Ama seni beynime hava atılacak diye not düştüm 🤭🤭
Ay lütfen lütfen hazır değilim bu havaya @Lastearth 🤭🤭🤭Yedim valla 🤤
İncir de mi seviyodun sen 😁😁😁
Evin önünde iki adet incir ağacı var da yapraklarını mi çeksem olgunlaşmış incirleri mi bilemedim 😋 bı de balı oluyo ya incirlerin ufff bayılıyorum 😁😁Ay lütfen lütfen hazır değilim bu havaya @Lastearth 🤭🤭🤭
Ben gidiyorumEvin önünde iki adet incir ağacı var da yapraklarını mi çeksem olgunlaşmış incirleri mi bilemedim 😋 bı de balı oluyo ya incirlerin ufff bayılıyorum 😁😁
Beyazzz azcık aşağıya bahçenin içine inersem 100 metre kadar siyah da var ama ben beyaz seviyorum 😁Ben gidiyorum![]()
Şey beyaz mi siyah mı? Gitmeden merakımı da gidereyim. Sonra gidiyorum senden bin yıl uzağa 😂
Burnumu çeke çeke gidiyorum. En sevdiğim hem de, hem de ballısından. Ah nerelere gideyim. Sana afiyet bana eziyet 🤭Beyazzz azcık aşağıya bahçenin içine inersem 100 metre kadar siyah da var ama ben beyaz seviyorum 😁
Geh sana da ikram ederim 😋 kuşlar benden çok yiyo zaten onlar yiyeceğine sen ye 😁😁Burnumu çeke çeke gidiyorum. En sevdiğim hem de, hem de ballısından. Ah nerelere gideyim. Sana afiyet bana eziyet 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.