EeBu gün çarrşamba
EeBu gün çarrşamba
Ben hizalama ustası değilim fakat simetri hastasıyım olur muBiri de çıkıp ben hizalama ustasıyım dememiş. Kimse bilmiyor
Olmazsa biraz çalışırız üstündeBen hizalama ustası değilim fakat simetri hastasıyım olur mu
![]()
Hizalayamadığınızdan kadınlar mutsuz.götünden hizalanma uydurmuslar yine
kadınlar gayet mutluHizalayamadığınızdan kadınlar mutsuz.
Değilkadınlar gayet mutlu
kadınlar gayet mutlu
her mutsuz kadın , diğer mutsuz insanlar gibi tercihlerinin eseriHer mutsuz kadın bir erkeğin eseri
Aslan burcunun tehlikeye gözü kapalı atılmasıİşin içine girmem / dahil edilmem gerekiyorsa girerim. 🙂
Hesap kitap işi olduğu için. Her şeyi hesaplayıp tehlikeyi hesaplayamamak sanırım. Artık hiç bir hesaba girmiyorum. Hesapsız kitapsız. Kitapsız derken dünyevi kitaplar, uhrevi olanları değil.Aslan burcunun tehlikeye gözü kapalı atılması
Millet neler hesaplıyor @niyazlar görüyor musunHesap kitap işi olduğu için. Her şeyi hesaplayıp tehlikeyi hesaplayamamak sanırım. Artık hiç bir hesaba girmiyorum. Hesapsız kitapsız. Kitapsız derken dünyevi kitaplar, uhrevi olanları değil.
Neyi hesaplıyor millet?Millet neler hesaplıyor @niyazlar görüyor musun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.