Kocasına Kızıp Bebeğine Çamaşır Suyu İçirdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
29146262mansett-yA8k_cover.jpg

Bismil ilçesinde önceki akşam meydana geldi. İlçe Devlet Hastanesi'ne kusma şikayetiyle getirilen L.Y. adlı kız çocuğu, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan L.Y., burada yoğun bakıma alındı. Doktorlar, L.Y.'nin neden kustuğunu öğrenmek için anne N.E.'ye sorular sordu.

N.E. de dini nikahla birlikte yaşadığı eşiyle tartıştığını, daha sonra sinirlenip kızına şırınga ile çamaşır suyu içirdiğini itiraf etti. İhbarla hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.'yi gözaltına aldı. N.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEBEK NORMAL SERVİSE ALINDI

Yoğun bakımda tedavi gören ve daha sonra hayati tehlikeyi atlatan L.Y., yatan hasta servisine alındı. L.Y.'nin tedavisi serviste devam edecek. Yakınlarının refakat ettiği L.Y’nin durumuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda L.Y’nin durumuyla ilgili olarak rapor hazırlayacak

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Millet sıyırdı. Lohusa komşum rüyasında beni görmüş. Allahh allahhh

• Wow
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir de bebeğine çamaşir suyu enjekte eden kadın vardı vücudunda değişik yerlere sürekli çamaşir suyu zerk ediyormuş

Başlığı görünce aynı haber sandim bu olaylar yayılmaya mi başlıyor acaba

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Neyin kini bu? Kocasına gücü yetmemiş masum bebeden mi öç almaya çalışmış?

CaT

🎈
Board Admin
her zaman diyorum...... evlenmek ve çocuk yapmak için çeşitli IQ ve ruh sağlığı testleri şart ve zorunlu olmalı.....

Heleki anne baba olmak için mecburi tutulmali bencede!

Üst Alt