En kötü ihtimalle 18 cevabını alman muhtemeldir.bdjsbx: ) artik tanisirken sormak lazim kac santim die : )) ne bu böle ya
Sütyene portakal koyulan bir ülkedeyizEn kötü ihtimalle 18 cevabını alman muhtemeldir.bdjsbx
Ağzın tatlansın diyeSütyene portakal koyulan bir ülkedeyiz![]()
Ağzın tatlansın diye
O konudan çok dertliyim ya. BdjabxSütyene portakal koyulan bir ülkedeyiz![]()
Portakal bunun yanında çok masum kalır.;dddd18 cm ile kapışır bir durum bence![]()
Başına geldi mi :))O konudan çok dertliyim ya. Bdjabx
allahtan bana sormadın susma hakkımı kullanmak zorunda kalırdımBaşına geldi mi :))
Başına geldi mi :))
Soruyorum aklıma sormayı getirdin. Bu sürprizi yapan oldu mu sana?allahtan bana sormadın susma hakkımı kullanmak zorunda kalırdım![]()
Başıma hiç gelmedi... Vereceğim tepkiyi hayal edemedim...Dikkat: Sad post.
Portakal versiyonu değil ama bu konuda hileler bir tane, iki tane değil dostlar. Türlü yöntemler kullanıyorlar....
işte eller mıncıklar devam etmez diye oluyor zaten her şey konuyu hiç bir yere çekmedikSoruyorum aklıma sormayı getirdin. Bu sürprizi yapan oldu mu sana?
Yalnız konu başkaymış yav. Adam ellemiş mıncıklamış devam etmemiş biz yine başka yere çekmişiz
Başıma hiç gelmedi... Vereceğim tepkiyi hayal edemedim...
Siz ne tepki verdiniz şok mu?
Yok yahu mecbur yetineceksin ama ellediğin başka şey çıkınca ne tepki verdinBir siyah sözü der ki:
Bazen yetinmek zorunda kalırsın..........
En kötü ihtimalle 18 cevabını alman muhtemeldir.bdjsbx
https://s4.gifyu.com/images/bsb8B.gifYok yahu mecbur yetineceksin ama ellediğin başka şey çıkınca ne tepki verdin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.