Sevişme konularını bitirelim paraya geliriz. En azından bu konular herkesin anladığı konular, orada ufak bir konu açsam milletin anlaması 10 gün alıyor.@WarrenBuffett bey,öyle demeyelim de her konuya haiz olmaya çalişiyorum fakat finans kategorisi var bakınız boş çünkü orayı @-a- ile size ayırdım anlamam hiç paradan
Şimdi başlarsanız on güne anlamış oluruzSevişme konularını bitirelim paraya geliriz. En azından bu konular herkesin anladığı konular, orada ufak bir konu açsam milletin anlaması 10 gün alıyor.
Olsun yine de millet şöyle bir karbon kağıtsız kerkinsin. Rahatlasın.Şimdi başlarsanız on güne anlamış oluruz
Kıza bak beni konudan kovalıyor 🤣 🤣 🤣@WarrenBuffett bey, konu 8 Ocak 2021 'de açılmış konuyu yeterince sindirmişlerdir artık herkes giyindiğine göre sizin konuya geçelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.