Ohaaa ÇüşşşşşşşşşşşşArkadaşlarına anlatıyordur belki mesela benim tüm arkadaşlarım bana anlatmak için düzenli sevisir
Ohaaa ÇüşşşşşşşşşşşşArkadaşlarına anlatıyordur belki mesela benim tüm arkadaşlarım bana anlatmak için düzenli sevisir
Niye çüşlediniz CipraLex bey böyle erkekler hep var eşi ile ilişkisini abartılı şekilde arkadaş guruplarında paylaşan ılık GDOLU erkekOhaaa Çüşşşşşşşşşşşş
Yok arkadaş açık fikirliyimdir sınırlarım geniştir ama benim bile bir sınırım vardır. O kadar da değil. Eşler arasında ki bazı şeyler ikisi arasında kalmalı bence. Bu düşüncem sadece karı koca için geçerli değil...Niye çüşlediniz CipraLex bey böyle erkekler hep var eşi ile ilişkisini abartılı şekilde arkadaş guruplarında paylaşan ılık GDOLU erkek
HiiçNeden acaba kahveye gitmek istemesi lazım garip
Böyle şeyler var CipraLex bey........................Yok arkadaş açık fikirliyimdir sınırlarım geniştir ama benim bile bir sınırım vardır. O kadar da değil. Eşler arasında ki bazı şeyler ikisi arasında kalmalı bence. Bu düşüncem sadece karı koca için geçerli değil...
Var var biliyoruz malesef. Bir dönem villalar basılıyordu sürekli swinger mevzularına..Böyle şeyler var CipraLex bey........................
Siz neler yaşadınız böyle 🤣Var var biliyoruz malesef. Bir dönem villalar basılıyordu sürekli swinger mevzularına..Birde bir dönem bir ortamda denk gelmiştim. Şimdi tam doğru yazabilirmiyim bilmiyorum cuckold mu ne öyle bir mevzu vardı. Boynuzlu demekmiş..
İnsanoğlu değişik..
Gerçi beni bağlamaz arkadaş. Aklı başında yetişkin bireylerin kendi aralarında yaptıkları beni bağlamaz..![]()
Kahvehane oldum olası sevmemişimdir. Şimdi ortamları bilmediğim için çok yorum yapamıycam o ortamlarla alakalı...Siz neler yaşadınız böyle 🤣
Ben kahvehane ortamlarında laçkalaşan sümük erkeklerden söz etmiştim
Hımm doğru..Neden acaba kahveye gitmek istemesi lazım garip
Hımm doğru..
Demek ki vakit bulup kahveye gidebilen ve orada cinsel hayatını abartılı anlatanlar hep yalan söylüyor
Bu açidan hiç bakmamiştim aydınlandım gece gece
Erkekler her an hazırdır FreyaPeki kadın erkekten daha istekliyse ne yapmalı hocam?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.