ateşli sohbetlerinize dahil olabilir miyim?Evett bazen de ateşli bezen de kalpli
ateşli sohbetlerinize dahil olabilir miyim?Evett bazen de ateşli bezen de kalpli
Çok kıskanıyorum sizi.: )))))))Evett bazen de ateşli bezen de kalpli
Seninle de konuşuruz ama çok utanıyoruzÇok kıskanıyorum sizi.: )))))))
Ayy tabii kiateşli sohbetlerinize dahil olabilir miyim?
Aranızda konuşurken mi benle o tür ayıplı şeyleri konuşmaya mı?Seninle de konuşuruz ama çok utanıyoruz
gece sahurdan önce seslenin <3Ayy tabii ki
Seninle konuşmak içinAranızda konuşurken mi benle o tür ayıplı şeyleri konuşmaya mı?
Banlar bizi @Bel far niente çok güvenmiyorum.. Kfkfk@Chen Bizden tiksinmesin sonra dostumuz, eminmiyiz sjjsjs
Banlar bizi @Bel far niente çok güvenmiyorum.. Kfkfk
ne kadar pisleşebilirsiniz diye şu an bi düşünüyorum da yok aklıma bir şey de gelmiyor.Banlar bizi @Bel far niente çok güvenmiyorum.. Kfkfk
@döngüsel yorumlar demiş ama ben artık onlara da inanmiyorum birbirinin hesaplarına yalakalık yapmak için yorum atan tipler de varInsta videolari yüzünden olabilir.. iceriklerine önem vermiyorsa tabii
Görüyorsun ki akıl sınırlarını zorlayan şeyler yapıyoruz @Küboone kadar pisleşebilirsiniz diye şu an bi düşünüyorum da yok aklıma bir şey de gelmiyor.
Canım var öyle şeyler tabi ki, hatta ücretli yorum da yapılıyor ama silinmeyen kötü yorumlar daha güvenilir yapıyor tarifi. Yani bakıyorsun ki çoğu kişi kötülemiş, tamam yapmayayım diyebiliyorsun.@döngüsel yorumlar demiş ama ben artık onlara da inanmiyorum birbirinin hesaplarına yalakalık yapmak için yorum atan tipler de var
Görüyorsun ki akıl sınırlarını zorlayan şeyler yapıyoruz @Küboo
Aramıza hoş geldin @Herhangibirkullanıcı yazamıyor musun @HolySpectre ben arkadaşi etiketleyemiyorum bile bir şeyler eksik olmuş olmalı
Sende bizdensinşu ikisini gördükçe aklıma şu söz gelip duruyor, hacı hacıyı mekke de deli deliyi dakka da bulur.......
iftarımızı da yaptık tatlı niyetine alkjdasjlşkdSende bizdensin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.