Kaslı erkekler aldatır sizi anlamıyor musunuz ? Bakmazlar size, hemen hevesleri geçer atarlar bi kenara. Göbekliler ama öyle mi?@Es1967 bey kendinizi kandırmayın
Kaslı erkekler aldatır sizi anlamıyor musunuz ? Bakmazlar size, hemen hevesleri geçer atarlar bi kenara. Göbekliler ama öyle mi?
Ahaha sesli güldüm 😀niye zamanında soylemiyosunuz kardeşim salona o kadar para verdik
Oğğğğğle. :uyuz
Değil mi? Göbekli erkek aldatmaz mı?Kaslı erkekler aldatır sizi anlamıyor musunuz ? Bakmazlar size, hemen hevesleri geçer atarlar bi kenara. Göbekliler ama öyle mi?
Ezik miyiz biz?kızlar göbekli erkek sevmiyor, göbegı olmayan az sayıda ki erkege ulaşmıyor sadece. Eldekiyle idare edyolar.
sürreyaaa erik gibi okudum handeden kaldi galiba (el freni indir , r ) fkckskxmsdEzik miyiz biz?
Bileniiiiinnnn ve bana katlananiiiinnnnsürreyaaa erik gibi okudum handeden kaldi galiba (el freni indir , r ) fkckskxmsd
acele etmeeee diyorumm sanaaaaaaaaBileniiiiinnnn ve bana katlananiiiinnnn
Acele ise sextan karisiracele etmeeee diyorumm sanaaaaaaaa
o ibne de karişmaya yer aryo zaten 😂Acele ise sextan karisir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.