Yas kriterim yok diyordun?tarih baya ilgi alanınmış hakketten canım. fosil bir nesil ile takılıp bununla övünmek ise üzücü geldi... hayırlı işler.
Benim de yokmus.
Tesekkür ederim.
Yas kriterim yok diyordun?tarih baya ilgi alanınmış hakketten canım. fosil bir nesil ile takılıp bununla övünmek ise üzücü geldi... hayırlı işler.
seninkisi yaş kriteri değil yalnız, dönem hatta çağ filan suricim....Yas kriterim yok diyordun?
Benim de yokmus.
Tesekkür ederim.
Tamam.seninkisi yaş kriteri değil yalnız, dönem hatta çağ filan suricim....
ciddi olmadığını farz ederek böyle yazıyorum, yoksa kırıcı olmak istemem...Tamam.
ciddi olmadığını farz ederek böyle yazıyorum, yoksa kırıcı olmak istemem...

Zirve Bey'le beraber foruma foto gelmeli.. Mutluluklar.70 lilerde dogmus biri ile cikiyorum su siralar.
Zirve nesil onlarmis.
Siz takilin kafaniza göre.dd
Afiyet olsun sürimm70 lilerde dogmus biri ile cikiyorum su siralar.
Zirve nesil onlarmis.
Siz takilin kafaniza göre.dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.