elledim deseydim keşke fjdhdbHemen de bana uyum sağlıyor jdjdjdjd
elledim deseydim keşke fjdhdbHemen de bana uyum sağlıyor jdjdjdjd
E onu da deme ya 🤭elledim deseydim keşke fjdhdb
tamam beni ellediler vjdhfbbdE onu da deme ya 🤭
Farkı olacağım diye b.kunu çıkartma jxdjdjd
Sesli güldüm Allah seni kshdjdhdhdhdhdhdtamam beni ellediler vjdhfbbd
bunu da begenmeseydin ihale sana dönecekti iyi kurtardın fjsbfbd djabdbsbSesli güldüm Allah seni kshdjdhdhdhdhdhd
Hissettim djdjdjddbunu da begenmeseydin ihale sana dönecekti iyi kurtardın fjsbfbd djabdbsb
nerede demeyeceğim fjdjfbbsshxbbwdv susbddbbwHissettim djdjdjdd
saliselik farkla... geçmiş olsun beee cjsndbd jsndbd xjabdbeLan ben yazana kadar o yazmış of djdjdjdjdjd
nereye diye sormayacağim fjsbdbd zjshshshs shshdheKrize girdim, git buradan shdjsjsjsjdjsh
Ben özet geçerdim ama yazan kişiye ayıp olur. Okurken sıkılmadım, tavsiye ederim.okumadım, biri özet geçsin mevzu nee![]()
Yalnız değilsin.@-a- dün bir otobüsün kapısında gördüm dokunmatik banka kartı ile ücret ödenebiliyormuş 🚬 teknolojinin ne kadar gerisindeyiz akbilsiz olmuyor saniyordum iyi düşünmüşler 😁
Güzel mi belki ucundan tutarızKendi götüm dışında göt ellemem
hıh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.