Bu nie gelmedi benim aklıma ya 🚬@Klaus olsaydı ' söylemem ' derdi
Bugünlerde herkes oturduğu evin sağlamlığını düşünüyordur diye düşünüyordumYa tamam hep sen haklısın hep senin doğruların hep senin akrabaların hep senin çocukların hep en iyisi sensin yeter artık bıktım
Diyemedim bir akrabama
Beni yoruyor başkalarının gereksiz hayat detayları
Yok ya bazılarının derdi hala aynıBugünlerde herkes oturduğu evin sağlamlığını düşünüyordur diye düşünüyordum![]()
Geçmiş olsun yaz bir ara ne oldu naptın 🥲Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim
Aman boşver desende bişe olmayacaktı. Tartışma olcaktı sadece yani değer katmayacaksa bir şeyler değişmeyecekse ne yorcan kendiniyüzüne bela küfür ne varsa söylemek istediğim birisi vardı bende hanımefendi olmayı seçtim
belkide salak 🤣 kim bilir.....
arada bi ah ulan yapıştırsaydın şu küfrü şu dangalağa demekten alıkoyamıyorum kendimi...
kanka yok ben ne üzülecem gamsız köpeğin tekiyim xjjxjcjf gider kitap okurum beyin bilgi alıncada kalori yakıyorAman boşver desende bişe olmayacaktı. Tartışma olcaktı sadece yani değer katmayacaksa bir şeyler değişmeyecekse ne yorcan kendini
Tartışmak kalori falan yakıyorsa 🤣🤣🤣 o zaman belki üzül dicem 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.