Galiba sandigimdan daha Cesur, gösterdigimden daha kirilgan olmam.. Insanlar sadece birini görüyor.
Bu konular beni cok aciga cikaracak cicegim yazamm 🤣🤣🤣
Sacmaliyor demem galiba...Anne anaçlığına varabilen içli yanımın aynı şiddetli karşıtlığı olarak karanlık ruhlu denilebilecek kadar vicdansız olabilmem.
Karakteristik değil; gerekli şartlar, olaylar şekillendiğinde.
Bu tespiti ilk annem yapıp dururdu: ''Babanın dedelerine çekmişsin, için nefret, kin dolu'' derdi fakat annem iyi bir referans değildi; çünkü kendinden çok feda eden, sınırlarını çizmekte sıkıntıları olan bir kadındı. Ona saf kötülük yapan yıllarca haset eden insanlara bile verdiği intibaya dikkat ederdi fakat yalnız yaşadıkça, verdiğim kararlara aldığım aksiyonlara, bana kötülük yapmış insanlara karşı şartlar lehime döndüğündeki tutumlarıma bakınca çok boş tespit olmadığına karar verdim.
Sadece bu karakteristik bi durum değil. Cem'e sorun katılmaz,Süreyya'ya sorun ne saçmalıyo bu der.
Memnun muyum? hayır. Egosunu,öfkesini bir rüzgar gibi saçının arkasına savuran bilgelere gıpta ediyorum. Aksi hallerde kendimi çok toy hissediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.