ben 2 aydır uyuyamıyorumBen de :'( 2 gündür 1 saat anca uyudum artık bu gece ölü gibi yatarım galiba yürüyen ruh gibiyim
ben 2 aydır uyuyamıyorumBen de :'( 2 gündür 1 saat anca uyudum artık bu gece ölü gibi yatarım galiba yürüyen ruh gibiyim
🤗 hayat rengarenkOysa hep birlikte ne anlamsız günler geçirdik....
Onlarin da hatrı yokmuş demek jfjdn
Aradiiin kusursuzlukta japon kızı mı buldunjaponcaya sardim .s
Halbuki gazla çalışmak ne güzel. Arada havalanıyosun, sonra püffssss yere çakılıyorsun.ddddgaza gelemiyorum, kendimi de getiremiyorum. bazen yoklugunu hissetmiyor değilim![]()
hangisi daha keyifli acaba. yavaş yavaş yükselmek mi hızlıca düşmek mi :ddHalbuki gazla çalışmak ne güzel. Arada havalanıyosun, sonra püffssss yere çakılıyorsun.dddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.