ben niye ciddi olmiim yaaSen Rusça konusunda ciddi misin ? Ahaha ben trolluyor sanıyorum.

ödevimin fotosunu attım yaa

ben niye ciddi olmiim yaaSen Rusça konusunda ciddi misin ? Ahaha ben trolluyor sanıyorum.
ben niye ciddi olmiim yaabu forumdakiler beni niye ciddiye almıyoo .s.s
ödevimin fotosunu attım yaa![]()
biraz daha dikkat, lütfennValla görmedim ajsk
Emojilere bak ajsksk orişinall
türkçe bi metni kiril alfabesiyle yazmamız istenmişti ben de ilk dersin tenefüsünde o anki ruh halimi anlatan ender çelebiye de atıfta bulunan bişiler karalamıştımBen gördüm, ödev neydi @keroLayn, kendinizi anlatın gibi bir şey mi?
Yay burcu musun?Beddualarım tutuyor hep
EvetYay burcu musun?
Özelliğimize bu eklenmeli... Yay gibi hedefe kilitlenmiş beddualarımız var
Kime göre neye göreFazla merhametliyim
Bence de eklenmeli 🙂 tutmadığını görmedim hiç.Özelliğimize bu eklenmeli... Yay gibi hedefe kilitlenmiş beddualarımız var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.